Pogaduszki o wszystkim i o niczym | 
            |
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 
Liczba postów: 19.074

| 

RE: Pogaduszki czyli shoutbox dla niefacebook'owców
			No, koniec kłótni bo obydwoje do kąta pójdziecie  

[ kąt = ban]
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 09:24  | 
| 

Maxim128 VIP 
Liczba postów: 3.221

| 

żartowałem... 

War_3 nie zamieram się kłócić z userem stanax. Po prostu mieliśmy odmienne zdania na pewien temat. coś mi sie zdaje, że więcej czasu będę na forum, bo uczyć mi sie nie chce, a w domu z powodu komunii brata ciągle bałągan, rozgardiasz i praca! Wole z laptopem usąść gdzieś spokojnie i popisać. Pozdrawiam  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 09:38  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Pomógłbyś lepiej mamie przy urządzaniu komunii  

Oj leniuch z Ciebie  
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 09:53  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

taaa... a jak mam pomóc? 

leniuchem jestem i to sie nie zmieni  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 10:33  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Przynajmniej szczery leniuch  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 10:42  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

wogóle nudzi mi sie teraz bo ciągle tylko nauka i nauka i nauka... 

mam pytanie: jakie kary grożą za posiadanie kradzionego tel? ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 11:21  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Z portalu e-prawnik.pl 

Cytat:Zakup kradzionego telefonu LINK: http://e-prawnik.pl/domowy/prawo-karne/p...efonu.html Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 12:53  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

noo... to ja imei zmieniam już, bo z giełdy za 90 zł to lewy chyba  

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 19:45  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Słuchaj, Ty już nie kombinuj już z tym telefonem  

Bo będzie tylko gorzej.
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 19:53  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

czemu? 

i tak nowy kupuje a imei chyba można zmienić... ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 19:56  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Jak chcesz to zmieniaj  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 19:59  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

ok... 

jutro na giełdę do "wareza" jadę, 10 zł i już telefon "czysty"- tak mi przez tel powiedział fajnych mam "kolegów":P ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 20:01  | 
| 

DamiaX Ekspert 
Liczba postów: 2.920

| 

Maxim128 kombinuj  

![]() JA zawsze modyfikuje wszystko   i działa [czasami]  
		![]() Copyright © 2014 revo-design.pl 
		13.05.2011 20:04  | 
| 

Zbanowany 
Liczba postów: 610

| 

RE: Pogaduszki czyli shoutbox dla niefacebook'owców(13.05.2011 19:56)Maxim128 napisał(a): imei chyba można zmienić Zmiana IMEI jest karalna: http://felektr.katalogi.pl/Zmiana_IMEI_a...12845.html Każdy pies zna tę stronę: http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr 13.05.2011 20:06  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

noo... ja też!  

-flash menu -ikonki z iphone -różne tweaki -nowe stery do aparatu i głośnika ...itp, nie chce mi sie wyliczać ale IMEI, simlock to dla takich szemranych facetów jak "warez" ale już :X bo tacy to nieprzewidywalni są ![]() ale mi chodziło o możliwość stanax... piractwo też jest nielegalne, ale dużo osób piraci... ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.05.2011 20:08 przez Maxim128.)

13.05.2011 20:07  | 
| 

DamiaX Ekspert 
Liczba postów: 2.920

| 

Wiecie jak można imei na 0 zmienić w samsungu jh700 ?  

![]() Łatwizna wpisujesz kod #*7337# i już XD Ale za to brak sieci XD ![]() Copyright © 2014 revo-design.pl 

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.05.2011 20:11 przez DamiaX.)

13.05.2011 20:11  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

z innej beczki: 

Lime Wire zapłaci RIAA znowu:@tym****** płacić 105 mln? Oszust się bogaci, a artyści mają grosze. ANONYMOUS do boju! Włamcie się na serwer tych oszustów i złodziei, usuńcie im dane i zwyzywajcie ich, a będę Wam dozgonnie wdzięczny ![]() jak dobrze, że oni instnieją  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 20:25  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Dzieciaku, Ty lepiej przystopuj już bo się niebezpiecznie o bana ocierasz.

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 20:49  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

no może trochę mnie nerwy poniosły, ale po prostu ich nie lubie, ale jeśli ban to wole :X  

![]() wreszcie weekend, co   i koniec szkoły![]() jakie macie plany, bo u mnie komunia brata, już całą rodzinka sie zjeżdza  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 13.05.2011 20:54  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Jeszcze nie mam konkretnych planów, idę na żywioł  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 13.05.2011 21:05  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek » 

Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 14 głosów.  | 

[ kąt = ban]
		![[Obrazek: Lady_In_Blue.gif]](https://s26.postimg.cc/o9usxxybd/Lady_In_Blue.gif)
![[Obrazek: sygnaasia.png]](https://s26.postimg.cc/ws492bf4p/sygnaasia.png)

![[Obrazek: NkON0Xx.jpg]](http://i.imgur.com/NkON0Xx.jpg)
![[Obrazek: Sygnatura.png]](https://dl.dropboxusercontent.com/u/68982473/Sygnatura.png)