Problem z grafiką. |
|
Akaido Młodszy user systemu
Liczba postów: 55
|
Problem z grafiką.
Witam, Mam laptopa Lenovo g550 z Windows 7 i ogólnie grafika jest dobra, dzisiaj pobrałem pewna grę i mnie zdziwiło ze bylo w niej widać pikseli bardzo dużo. Wchodzilem w ustawienia, brałem na najniższe i najwyższe ale to nic nie pomogło. Wiec mam prośbę, czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak na laptopie mam ustawić najlepsza grafike jaka można? Proszę o szybka odp.
Ps. Mam jakiś program wbudowany energy star czy jakoś tak. i patrzyłem w ustawieniach i było cos o szybkości procesora. ;/ 12.04.2011 16:32 |
|
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
RE: Problem z grafiką.
A nie próbowałeś w systemie zmienić ustawień grafiki? Jaką masz kartę graficzną?
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 12.04.2011 16:43 |
Podziękowania od: | Akaido |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Problem z grafiką.
Masz matrycę 15,6' i rozdzielczość natywną 1366x768 ?
W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 12.04.2011 16:49 |
Podziękowania od: | Akaido |
|