Uważaj co piszesz (16+) |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Uważaj co piszesz (16+)
<xxx> Cześć
<ja> cześć <xxx> Na czyim komputerze klikash? <ja> na brata <xxx> a czemu pytasz? <xxx> wiesz z kim lokash? <ja> nie wiem bo nie mam wszystkich nr... :| <xxx> 10zł ,teraz wiesz? <ja> hmm <ja> nie <ja> od wielu ludzi kase pożyczam. <xxx> pomyśl ,no <xxx> a oddajesz? <ja> no skąd ja mam wiedziec mam około 100 zł długu u różnych ludzi <ja> a to zależy komu. <ja> teraz jestem w warszawie to jak wróce do domu to bede miała kase <xxx> to 10zł niewiele Ci da <xxx> Na prawdę nie wiesz z kim lokash? <xxx> he,he,he <ja> pisz kim jestes to sobie przypomne <xxx> ani trochę? <ja> jejku jestem zmęczona i najebana w trzy dupy, ledwo co klawiature widzę, a Ty mi każesz myśleć... <ja> chociaż Twój nr wydaje mi sie znajomy ale i tak nie wiem może mi sie wydaje <xxx> jestem m.... <ja> dobra... <ja> weź przestan... <ja> i powiedz kim jesteś... <ja> bo nie lubie czegoś takiego <xxx> Wiem i też lubie się z toba draznić tak jak ty ze mną <xxx> Juz możesz siedzieć ? <xxx> No to teraz będziesz wiedziała <ja> !? :| <ja> sprecyzuj pytanie <ja> kuźwa.... powiedz mi kim jesteś <xxx> no ja <ja> zaczynasz pomału doprowadzać mnie do szału <ja> sądząc po rozmowie z Tobą, musisz być skończonym kretynem albo jakimś gówniarzem, dorośli, poważni ludzie tak nie piszą i tym samym nikogo nie wkur*iają... chyba, że są jacyś niedorozwinięci umysłowo, a z Twoją głową napewno jest coś nie tak. <xxx> Jak ja to lubię , mam to po tobie <ja> a czekaj... to m.... to co to znaczyło płeć czy początek imienia? <xxx> ma.. <ja> ? <xxx> mam.. <ja> o nie...................... <ja> cześć mamo... Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 24.03.2011 22:24 |