Szkolne Mądrości |
|
LadyInBlue Pani SuperMod
Liczba postów: 19.073
|
Szkolne Mądrości
L *podczas religii*:
-Proszę pani, on mnie posuwa! Po klasie rozlega się histeryczny śmiech. -Paweł, przestań posuwać koleżankę.. (chodziło o przesuwanie nogą krzesła, na którym siedziała.) Nowy nauczyciel: - I wiecie czemu się zgodziłem? Bo wy potrzebujecie kogoś, kto jest rozsądny, inteligentny, ale wyrozumiały i jednocześnie opanowany... L: -Ale pan też jest spoko! Kolega P zachowywał się skandalicznie, piszczał, krzyczał, walił głową o ławkę podczas lekcji, aż nauczycielka stwierdziła: - Kontynuujmy, a kolegi i tak nie widzimy, prawda? P: -OOOO Jaaa! Jestem Predatorem, umiem być niewidzialny! Religia, wszyscy odmawiają modlitwę, a kolega je jabłko. Katechetka podchodzi do niego z rozkazem: -Oddaj mi to jabłko. Chłopak oddaje, pani modli się, a on wyciąga torbę i odpowiada z mściwą satysfakcją: -Pani se weźmie, mam jeszcze kilogram... Pogadanka na temat uzależnień, prowadzący "wykład" zadaje pytanie: - No więc co do nazwy naszego spotkania... Z czym kojarzy wam się Noe? Z głębi sali pada odpowiedź: - Z Matrixem! Cisza, nagle podczas sprawdzianu uczennica zauważa drugiego kwiatka stojącego obok pierwszego stojącego tu od dawna na parapecie: - O, ludzie! Zetsu się ożenił! Przed rozdaniem klasówek: -A teraz to, na co wszyscy czekaliście... Dwójka uczniów pospiesznie pakuje się i podbiega do drzwi. -A teraz przestań lepić zboczone rzeczy z tej modeliny i krzyczeć, że ci koleżanka jaja za przeproszeniem urwała! (do uczennicy lepiącej członki na plastyce). Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Windows ❼ Forum 07.09.2010 09:26 |
DamiaX Ekspert
Liczba postów: 2.920
|
RE: Szkolne Mądrości
o lol.
Copyright © 2014 revo-design.pl
08.09.2010 16:24 |