Kopalnia humoru |
|
trixo User systemu ![]()
Liczba postów: 496
|
![]() RE: Kopalnia humoru![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 06.02.2010 23:53 |
Deron User systemu ![]()
Liczba postów: 281
|
![]() RE: Kopalnia humoru
Życia nie zna ten, kto nie służył w Marynarce....
to znanej piosenki słowa, lecz odkąd mamy Windows 7 trzeba ją pisać od nowa. Win 7 jest szybki, ładny, udoskonalony ma lepszy pasek zadań i zasobnik systemowy. Lecz ja temu wszystkiemu tak łatwo nie wierzę bo z Forum wynika , że to drapieżne zwierzę. Na szczęście jest ktoś kto poskromi tę "bestię straszliwą" i instalacje systemu uczyni nieuciążliwą. Deron się nazywa i w Gdyni mieszka sobie, bądźcie tego pewni wszyscy, na całym planiglobie. Teoria bez praktyki jest martwa, praktyka bez teorii - głupia.
Włodzimierz Ilicz Uljanow (Lenin) 13.02.2010 22:53 |
Lalik VIP ![]()
Liczba postów: 1.763
|
heheh dobre dawno się tak nie uśmiałam, kawał miesiąca
![]() Ja nie wiem co napisać, Turbo-Dymo-Men by wiedział ;) Pomogłam? Kliknij...... Pomógł 14.02.2010 18:39 |
trixo User systemu ![]()
|
Niezłe spodnie
![]() [urln] oraz Paker hahah [urln] Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2010 15:45 przez trixo.)
15.02.2010 15:40 |
![]() |
truskaweczka666 |
stingear VIP ![]()
Liczba postów: 2.295
|
Najnowsza kolekcja stylowych i nowoczesnych butów dla każdego: KLIK
No more Pleace ... 18.02.2010 21:49 |
![]() |
truskaweczka666 |
Adi-Żory Nowy
Liczba postów: 5
|
[urln=http://www.tvn24.pl/-1,1645094,0,1,urwal-mu-sie-film-obudzil-sie-nad-przepascia,wiadomosc.html]kliknij[/urln]
26.02.2010 17:46 |
trixo User systemu ![]()
|
![]() RE: Kopalnia humoru![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyżej wklejone fotki zostały przeniesione z tematu "Śmieszne fotki" który zarazem został usunięty. Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 03.03.2010 21:40 |
![]() |
truskaweczka666 |
Skymad Niezarejestrowany |
![]() RE: Kopalnia humoruTen film rozwala ![]() 04.03.2010 08:00 |
|
|
trixo User systemu ![]()
|
Na Wigilie ?
![]() Szczerość nie zna granic.. (moja przeróbka) ![]() Ciasteczka ![]() ![]() Jemu by to pasowało ![]() ![]() Prawdziwi... ![]() "Horry Portier" ![]() Wakejszyn ![]() ![]() Dla "VipUF" ![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.03.2010 09:56 przez trixo.)
04.03.2010 09:35 |
![]() |
truskaweczka666 |
trixo User systemu ![]()
|
![]() RE: Kopalnia humoru![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 05.03.2010 14:31 |
![]() |
truskaweczka666 |
trixo User systemu ![]()
|
LOL hhahah
![]() Laska o imieniu Rowan ![]() No comment ![]() Ogień ![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 05.03.2010 21:07 |
trixo User systemu ![]()
|
Obrazek pasowałby do postów które lecą do kosza
![]() ![]() ![]() _________________________________________________________________________________________________________________________________ (16.01.2009 13:03)Admin napisał(a): Chcesz aby Twoja strona miała wysoką pozycję w sieci? Zastosuj poniższy schemat (załącznik) Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 10.03.2010 23:10 |
trixo User systemu ![]()
|
Ciekawy gif
MatrIKS ![]() ![]() oraz Mistrzowskie Graffiti - Banksy (dla nie znających [urln=http://pl.wikipedia.org/wiki/Banksy]Klik[/urln] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa jeszcze dodam dla Was kilka hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() Jak Sowa <hahaha> ![]() ![]() ![]() Przed egzaminem na prawko należy zdjąć majtki ? hehehe ![]() Jest zamek jest git ![]() Noszenie beretu (porada) ![]() ![]() ![]() oraz Bonus klocki Lego ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.03.2010 13:49 przez trixo.)
16.03.2010 13:27 |
stingear VIP ![]()
|
Naprawdę warto obejrzeć. Powalające umiejętności godne podziwu.
KLIK superdelikatny papier dla ludzi z hemoroidami: ![]() No more Pleace ... 16.03.2010 18:43 |
stingear VIP ![]()
|
Rosyjskie cuda tuningu technicznego:
KLIK No more Pleace ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2010 22:04 przez stingear.)
20.03.2010 22:03 |
trixo User systemu ![]()
|
Lowkick
![]() Strach... ![]() Komiks ![]() Bracia ![]() Crack my Poker Face 1 2 3 21.03.2010 14:44 |
damian-Win2000 VIP
Liczba postów: 1.023
|
Oto następca Se7ena
![]() ![]() by ~bigbowser 22.03.2010 12:05 |
trixo User systemu ![]()
|
Zamieszczam dziś kilka ciekawych fotek
![]() Strzeżcie się panowie ![]() Just do it ! ![]() Jak głód do d... zajrzy się wszystko zje ![]() ![]() Kto sprzedaje ? ![]() Super Head shot gun ![]() ![]() Z okazji nadchodzących Świat Wielkanocnych życzę Wam Wszystkiego Najlepszego (nie będę się rozpisywać ![]() Wasz Joker! Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2010 15:59 przez trixo.)
23.03.2010 14:56 |
trixo User systemu ![]()
|
Tutaj załączam dziś "kilka" tekstów
![]() ![]() · Nie bierz życia na serio - i tak nie wyjdziesz z niego żywy · Dobry Jezu, a nasz Panie, napraw moja pralkę Franię · Myśmy tu byli i flaszkę wypili · Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem · 1939 - początek tourne Hitlera po Europie · Byc sobą - wybierz piwo! · Jestem czystej krwi Mulatem · Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka · Moja teściowa ma zawsze mokro - codziennie podlewam jej grób · Mniej przemocy więcej gwałtu · Najlepsza dla glana jest pasta z dyskomana · Nic mi tak w życiu nie wyszło jak włosy · P...ol Barbie, aż się zgarbi - Ken · Uwolnić mrożone truskawki · Nie jedz na czczo! · Polska dla pijaków! · Każdy ma prawo do orgazmu! · Niech żyje nowy złoty! · Amiga rulez!! · Barbie to k.... - Cindy · Batman na prezydenta · Byłem tu. Tony Halik · Co masz zrobić dzisiaj, zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego · Dopadnie was ta Ameryka · Idź na studia, będziesz wykształconym bezrobotnym · Małżeństwo jest jak loteria, ale trudniej zrezygnować z wygranej · Nie wal konia, tylko sraj. To jest kibel, a nie raj (w publicznym WC) · Jeśli jeszcze nie zwariowałeś, to znaczy, że jesteś niedoinformowany · Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym · Każde zboczenie jest oryginalnością · Młodzież w stanie nietrzeźwym może spowodować potomstwo · Myślę, więc jestem · Palenie skraca papierosa · Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej · Rambo, pomóż policji · Sen wzmacnia, wódka usypia. Wniosek: wódka wzmacnia · Tylko w trumnie będziesz wyglądał jak żywy - napis na zakładzie pogrzebowym · Welcome to bronx · Więcej sexy i wolności, ale bez solidarności · Wprowadzić stan kościelny i godzinę elektryczna · Wszystko jest do d..., tylko pasta jest do zębów · Zwalczaj przeludnienie. Zastrzel bociana · 997 - telefon zaufania · Czekam na autobus. Zawiadomcie rodzinę · Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. · Kto nie ma spraju, nie idzie do raju · Kto ma spraj, ten ma władzę · LSD - i tylko 2 kalorie! · Przyłączyć Rwandę do Polski! · Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę. · Sosnowiec żąda dostępu do morza! <- ahahahaah · Szkoła to nie budka z piwem, nie musisz tam chodzić codziennie. · Spij spokojnie - ZOMO już nie czuwa. · Twój żołądek grobem zwierząt. · Yabol's O.K. · Zabrania się pisać po murach. (to było na nowo pomalowanej ścianie) · Zabrania się zabraniać. · Ziemia JEST PŁASKA · Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. · Pije by paść, padam by wstać, wstaje by pić, pije by żyć · Dykta rzondzi! <- ![]() · ...95,96,97,98,99 zmiana ręki · Szkoła óczy i wyhowóje! <- ![]() · Kubek wódki, albo dwa, by nauka lepiej szła. · Klasztor Shaolin (napis na murze szkoły). · My tu byli i lali. · Żyj krótko, umrzyj młodo, będziesz pięknym trupem. · Nie da ci ojciec i matka, tego co może dać ci sąsiadka · Komu w drogę temu szkło w nogę. · Dziewice na szubienice. · Kopernik wstrzymaj ziemię, ja wysiadam. · Lepiej mieć stosunek z jeżem, niż 2 lata być żołnierzem. · Ludzie myślcie, to nie boli. · Boże prowadź. (napis na kierownicy w autobusie). · żebrak to kandydat na złodzieja. · Szkoła to wybryk natury. · Lepiej z p... nie wychodzić, niż [---] się urodzić. · Żadna dziewczyna nie da ci tego, co dadzą ci klocki Lego. · Hej ułani, konie w dłoń. · Bendem pić Żywiec, aż się Okocim. · Muzyka przeszkadza w nauce - zrezygnuj z nauki. · Elvis żyje. · Świat jest piękny - powiedział prosiaczek i rzucił się w przepaść. · Wyrosłem już z pisania po murach. · Tylko szmata bije brata. · Śmierć to zdrowie. · Podmywajcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny. · Co się tak k... patrzysz?! Nas tu nie ma... · Hitler do gazu! · Pierwsza krajowa wojna spray'owa. · już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spraj. · Analfabeczi muszom umżedź. <-- ? hahaha specjalnie nie poprawiłem ![]() · Napisy na murach kłamią. · :-( + Piv0 = :-) · You'll be free (napis na murze więziennym). · Żadna głupia Coca-Cola nie zastąpi nam jabola. · Najlepsza baba to własna graba. · Gdzie kucharek sześć... tam jest co poklepać / ...tam cycków dwanaście. · Polska dla Polaków... ziemia dla ziemniaków... dupy dla nas. · Życie jest jak papier toaletowy: szare, długie i do dupy. · Norby wysiadaj (na przystanku czarnym sprajem). · Kto nie ma Markera ten kopy zbiera. · Przechodniu, beknij sobie. · Chcesz mieć zęby bursztynowe pij jabole owocowe. · Aborcjuj katolicki terror. · Wódka lepsza od chleba, bo gryźć nie trzeba. · Żołnierz celującym celem. · Telewizja to trumna mózgów. · Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. · Jak sobie pościelisz to... mnie zawołaj · Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byle by były rytmiczne. · Szczęść w barze. · Ala ma hiva · Rambo pomóż milicji. · Kocham orgazm. · Jestem w ciąży, zaraz wracam. · Nie ufaj rodzicom - zrób się sam. · Napis ćwiczebny. · Tu wolno walić konia. · Nie ma tego dobrego, co by na złe nie wyszło · Życie to przewlekła choroba rozprzestrzeniająca się metoda stosunków seksualnych, a kończąca się śmiercią · Diabeł stworzył Armię, a Bóg Dezertera. · Chodzenie po bagnach wciąga · Dzieci to kupa szczęścia, z przewaga kupy. · Małżeństwo - dożywocie za miłość. · Mamy prawo do szczęścia, ale nie mamy szczęścia do prawa. · Olevaj system. · Okocim się żywcem · Zawsze i wszędzie Policja j... będzie · Kto rano wstaje ten się gówno wyśpi · Public Enemy.no.1. · Kowalska bierze za darmo do bani. · Trzy kolory - niebieski - napis koło komisariatu · My ze spalonych wsi - chłopi bezdomni. · Chcesz mieć cnotę na życzenie zrób se kąpiel w butaprenie. · Down Power. · Strajk analny. · MO - gestapo. · Sok from krok. · Adin, dwa, tri, cityry, piat, nacinajem techno grat - 2 Unlimited. · Metalowcy to jechowcy. · Urban zaklaskaj uszami. · Nazi come back. · Klej + worek = film. · Dzielnicowy to k...a męska - Terminator. · 3mać E2rda! · Pomóż POLICJI - pobij się sam. · DOŻYŁKI '97 - święto narkomanów. · Życie grozi śmiercią. · Boże zatrzymaj Ziemię , ja wysiadam! · Módlmy się za dzieci , które wsiąkły w prześcieradła! · P...ć wszystko co z betonu , za wyjątkiem tych desek. · Posadzić prezydenta na tronie elektrycznym ! · Ruskie czołgi do Wołgi ! · Rosjanie Nie - Rosjanki Tak ! · Wprowadzić stan kościelny i godzinę elektryczna. · Czytałeś Biblię ? Dopisek: Nie, poczekam jak sfilmują. · W piątek koniec świata Dopisek: Nie szkodzi, nie mam planów na weekend. · TAK dla elektrowni atomowych! Dopisek: Zobaczysz jakie będziesz miał śmieszne dzieci. · Jeśli za długa - obetnij koniec. (Na automacie sprzedającym prezerwatywy). · Górnicy do kopalń / rolnicy do pługów / pasta do zębów · Wole ch... orać pole niż się uczyć w takiej szkole. · Wole ch... walić mury niż uczęszczać do tej dziury. · Lepiej ch... wsadzić w ciasto niż z dziewica wyjść na miasto. · Z prochu powstałeś... to się otrzep. · Onanizm niszczy twój organizm. · Coca coli łyczek mały, wzmocni mięsień twojej pały · Zaskocz przeciwnika ucieczka. · Piwo z rana jak śmietana · Nie sraj ogniem. · Wszystko jest gównem oprócz moczu. · Jedzmy gówno! 300 miliardów much nie może się mylić! · Komu w drogę temu trampka zaje... · Kto pod kim dołki kopie ten ma brudna łopatę . · Kto rano wstaje ten leje jak z cebra. · Kto rano wstaje ten Panasonic. · Gdzie Chłop uderzy tam baba leży 24.03.2010 09:53 |
![]() |
StoProcent |
trixo User systemu ![]()
|
Przeróbka-gwiazdy internetu
Pacjent nr 3 w utworze: Eins, zwei, Polizei... <hahaha> ale ryło ![]() Szwedzki Freerun - niezłe świry :| Godne obejrzenia! Jeśli pomogłem, w ramach wdzięczności wciśnij ![]() 26.03.2010 09:04 |