[Rozwiązany] Problem z kontrolerem sieci |
|
BlakcWard Nowy
Liczba postów: 3
|
Problem z kontrolerem sieci
Witam.
Otóż mam taki problem,że w menadżerze urządzeń wyskakuje mi Kontroler Sieci ,że niby nie mam sterownika zainstalowanego do niego. A przez ten problem nie mogę się połączyć z żadnymi sieciami wi-fi UWAGA.! Problem pokazał się po formacie na Windows 7 Ultimate 64xbit wcześniej był Home Premium 64xbit.. Laptop to DELL INSPIRON N5010R Co chcecie jeszcze wiedzieć to piszcie.. 27.09.2015 17:18 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Problem z kontrolerem sieci
Z tyłu pod spodem laptopa jest service tag. Proszę go podać.
W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 27.09.2015 18:17 |
|
|
BlakcWard Nowy
|
SORRY ZLE MÓJ BRAT NAPISAŁ
Otóż mam taki problem,że w menadżerze urządzeń wyskakuje mi Kontroler Sieci ,że niby nie mam sterownika zainstalowanego do niego. A przez ten problem nie mogę się połączyć z żadnymi sieciami wi-fi UWAGA.! Problem pokazał się po formacie na Windows 7 Ultimate 64xbit wcześniej był Home Premium 64xbit.. Laptop to ACER ASPIRE E15 571G Co chcecie jeszcze wiedzieć to piszcie.. 27.09.2015 20:45 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
http://www.acer.pl/ac/pl/PL/content/support
Wpisać nr seryjny urządzenia lub odszukać model i wybrać dla odpowiedniej wersji systemu sterownik WLAN. Może być ich kilka. Producenta układu można rozróżnić tym jaki identyfikator sprzętowy tego urządzenia widnieje w managerze urządzeń. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 27.09.2015 21:09 |
|
|
BlakcWard Nowy
|
OK dzieki za pomoc temat zamkniety
27.09.2015 21:14 |
|