Pogaduszki o wszystkim i o niczym | 
            |
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 
Liczba postów: 19.074

| 

RE: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
			I herbata jest  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 21:26  | 
| 

Maxim128 VIP 
Liczba postów: 3.221

| 

Czwarta  

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 29.07.2014 21:33  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Co tak słabo?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 21:38  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Bo dopiero zaczynam  

![]() Teraz mi się nie chce iść po następną bo nagrywam muzykę z radia  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 29.07.2014 21:39  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Zrób sobie herbatę w wiadrze  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 21:41  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Miałem kupować czajnik ale jakbym go włączył to pewnie wywaliłoby korki w domu  

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 29.07.2014 21:44  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

To co to miałby być za czajnik?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 21:45  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Normalny, ale czajnik pobiera bardzo dużo mocy a ja mam tylko 4 gniazdka w pokoju. Do jednego jest listwa z komputerem, monitorem i wieżą, w drugim jest druga listwa z lampką, tym radiem co widać na zdjęciu (Jowita  

) i ładowarką. Dwa pozostałe są wybebeszone i podpinam tam coś tylko jak muszę.
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 29.07.2014 21:49  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Wybebeszone? To nie można ich poprawić?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 21:52  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

W sensie całe gniazdko jest wyrwane i wisi na kablu. Nie można, bo się nie trzyma i wypada jak się poprawi.

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 29.07.2014 21:54  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

A nie możesz przykleić go?

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 29.07.2014 22:02  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Jakbym umiał to bym przykleił  

Może jak będe miał czas to znajdę jakiś klej, czy mocowanie ale na razie jest nieużywane. ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 30.07.2014 05:27  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Ale coś Ty robił, że tak rozwalileś te gniazdka?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 30.07.2014 11:19  | 
| 

irocket Senior Moderator 
Liczba postów: 2.337

| 

Nie trzymał gniazdka jak wyciągał wtyczki

30.07.2014 11:55  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Ściślej mówiąc nie wyciągałem wtyczki, tylko że tam była włączona przedtem listwa i było tam biurko. Biurko się odsuwało, przesuwało, komputer się wysuwało to i kabel się naprężał i wreszcie wyrwał gniazdko  

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 30.07.2014 11:58  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Byłem na giełdzie, kupiłem SB Live! 5.1 za 20 zł  

![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 02.08.2014 12:06  | 
| 

irocket Senior Moderator 
Liczba postów: 2.337

| 

Jakby ktoś chciał zobaczyć moją okolicę. Od 0:00 do 6:13 to najszybsza trasa z Krosna do mnie, tam, gdzie gość skręca w lewo, to ja jadę jeszcze jakieś 500m 

02.08.2014 12:19  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Buhaha ZAiKS, ZPAV i RIAA się mną interesują  

![]()  
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 07.08.2014 10:56  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

To teraz czekasz na fakturę?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 07.08.2014 11:02  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Taa, na kwotę z sześcioma zerami  

Takiej nigdy nie zapłacę.
		![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 07.08.2014 11:13  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek » 

Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 14 głosów.  | 

![[Obrazek: Lady_In_Blue.gif]](https://s26.postimg.cc/o9usxxybd/Lady_In_Blue.gif)
![[Obrazek: sygnaasia.png]](https://s26.postimg.cc/ws492bf4p/sygnaasia.png)

![[Obrazek: NkON0Xx.jpg]](http://i.imgur.com/NkON0Xx.jpg)