Komputer sam się wyłącza | 
            |
| 

krystekpol33 Nowy 
Liczba postów: 2

| 

Komputer sam się wyłącza
			Cześć. Wczoraj gdy grałem w Counter Strike komputer sam mi się wyłączył. Pokazał się ekran z "Trwa wyłączanie systemu Windows". Dzisiaj sformatowałem dysk (znaczy przywróciłem do stanu seryjnego z usunięciem wszystkich plików) i dalej jest ten sam problem. Co może być tego przyczyną ? Liczę na szybką pomoc. Pozdrawiam  

26.05.2013 14:56  | 
| 
 | 
|
| 

thermalfake Ostatni Mohikanin 
Liczba postów: 13.580

| 

RE: Komputer sam się wyłącza
			Ten sam problem to znaczy jaki ? System wcale się nie uruchamia, po uruchomieniu gry się restartuje czy co ? 

Wykonaj konserwację środka sprężonym powietrzem, przesmaruj pastą procesor i jeśli potrafisz także grafikę. Pooglądaj płytę główną, podmień zasilacz. Zrób także diagnostykę dysku twardego z narzędzi dostępnych w pakietach ratunkowych livecd. ![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 26.05.2013 16:09  | 
| 
 | 
|
| 

krystekpol33 Nowy 
Liczba postów: 2

| 

Znaczy po włączeniu komputera po jakimś czasie znowu się restartuje ...

26.05.2013 16:51  | 
| 
 | 
|
| 

thermalfake Ostatni Mohikanin 
Liczba postów: 13.580

| 

Ewidentny problem sprzętowy a na odległość nie da się naprawić.

![]() W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 26.05.2013 17:03  | 
| 
 | 
|
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | 
| Przeglądarka IE8 - wyłącza się po wpisaniu adresu - wirus? | mseifer | 30 | 15.233 | 
        18.02.2011 21:34 Ostatni post: mseifer  | 

| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek » 

Autor: krystekpol33 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów.  | 

![[Obrazek: 2089620800_1406976151.png]](http://obrazki.elektroda.pl/2089620800_1406976151.png)