Komputer sam się wyłącza |
|
krystekpol33 Nowy
Liczba postów: 2
|
Komputer sam się wyłącza
Cześć. Wczoraj gdy grałem w Counter Strike komputer sam mi się wyłączył. Pokazał się ekran z "Trwa wyłączanie systemu Windows". Dzisiaj sformatowałem dysk (znaczy przywróciłem do stanu seryjnego z usunięciem wszystkich plików) i dalej jest ten sam problem. Co może być tego przyczyną ? Liczę na szybką pomoc. Pozdrawiam
26.05.2013 14:56 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
RE: Komputer sam się wyłącza
Ten sam problem to znaczy jaki ? System wcale się nie uruchamia, po uruchomieniu gry się restartuje czy co ?
Wykonaj konserwację środka sprężonym powietrzem, przesmaruj pastą procesor i jeśli potrafisz także grafikę. Pooglądaj płytę główną, podmień zasilacz. Zrób także diagnostykę dysku twardego z narzędzi dostępnych w pakietach ratunkowych livecd. W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 26.05.2013 16:09 |
|
|
krystekpol33 Nowy
Liczba postów: 2
|
Znaczy po włączeniu komputera po jakimś czasie znowu się restartuje ...
26.05.2013 16:51 |
|
|
thermalfake Ostatni Mohikanin
Liczba postów: 13.580
|
Ewidentny problem sprzętowy a na odległość nie da się naprawić.
W zamian za pomoc oczekuję poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Jak mądrze zadawać pytania? - przejrzyj poradnik na forum. Nie udzielam porad via PW. 26.05.2013 17:03 |
|