[Rozwiązany] Jak znaleźć program, w którym jest włączona kamera? |
|
Sebek9988 Wdrażany
Liczba postów: 17
|
Jak znaleźć program, w którym jest włączona kamera?
Witam,
mam mały problem, a mianowicie posiadam laptopa ASUS, dzisiaj postanowiłem sobie zobaczyć jak tam z moją kamerą.Wcześniej włączałem ją i wyłączałem i było wszystko okej, niestety dzisiaj nie mogłem jej włączyć i wyskakuje mi informacja że kamera jest używana w innym programie ale nie wiem w jakim. Informację tą pokazuje mi gdy włączam LifeFrame ... Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak sprawdzić w jakim programie jest używana kamera... Nazwa tej informacji to "This camera is used by another program". Szukałem już w ustawieniach, sterowniki mam zaktualizowane, dlatego nie wiem o co chodzi .. Z góry thx . co dziwniejsze moją drukarkę czyta mi jako kamerę w menedżerze zadań ..-.- ok,ok zrobiłem juz sobie sam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2013 17:48 przez Sebek9988.)
08.03.2013 17:37 |
|
|
Zguba25 Młodszy specjalista
Liczba postów: 1.657
|
Jak znaleźć program, w którym jest włączona kamera? (rozwiązany)
Wątek rozwiązany.
"Przed użyciem zapoznaj się w tematami przyklejonymi i FAQ bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż niewłaściwie zamieszczanie/pisanie/tytułowanie postów grozi hańbą i długotrwałym banem" 08.03.2013 23:36 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: Sebek9988 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 1 głosów. |