Pogaduszki o wszystkim i o niczym | 
            |
| 

Maxim128 VIP 
Liczba postów: 3.221

| 

Odp: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
			No. Mają kompa z Debianem i odtwarzaczem strumieni podpiętego pod robiony przeze mnie i przez kuzyna nadajnik FM 2W. Tyle starczy. Mam nadzieję, że projekt wystartuje jutro 

![]() Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 26.11.2012 21:08  | 
  Podziękowania od: | 
winekBOT | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 
Liczba postów: 19.074

| 

RE: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
			Napisz na forum jak zadziałał Twój twór  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 21:10  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Dobra 

Jak sabotowaliśmy z kumplem Radio Maryja to jeszcze działało OK![]() Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 26.11.2012 21:31  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Opisz dokładnie coście zrobili  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 21:37  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Sprzęt został zrobiony do pracy stacjonarnej, ale w plecaku można go było nosić i nikt nie zwracał na to uwagi. To podsuneło pomysł, by zagłuszać jakieś radio i nadawać własne wypowiedzi, czy wkręcać ludzi że ktoś przejął im radio itp. Ludzie nie byli z tym obeznani więc mogło się udać. Z kumplami szybko ustaliliśmy że będzie to Radio Maryja, ponieważ wg. nas, 11-13 latków nie nadawało niczego fajnego. Więc chodziliśmy od kumpla do kumpla, podłączaliśmy ustrojstwo i nadawaliśmy jakieś bzdury. Wkrótce po mieście zaczeła krążyć plotka że ktoś "hakuje" radioodbiorniki. Później zapomnieliśmy o tym, ale akcje każdy pamięta 

![]() Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 26.11.2012 21:53  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Hehe, ciekawe coście tam mówili  

Ale jak widać, akcja się udała  
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 21:56  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Ale nadajnik był do d.. bo tak naprawdę nadawał oprócz 90.60Mhz jeszcze na 91 i trochę 92. Dlatego musiałem go poprawić. 

Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 26.11.2012 22:00  | 
| 

winekBOT User systemu 
Liczba postów: 416

| 

Maxim, świetna akcja!

![]() Computers are like air conditioners, they stop working properly if you open windows. 26.11.2012 22:20  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

Ty też tak zrób 

A jeszcze lepiej z TV, można się pobawić w V for Vendetta![]() Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 26.11.2012 22:22  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Już to zrobiłeś?  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 22:26  | 
| 

Maxim128 VIP 

| 

"Zakłócenia z atmosfery, szmery, bajery..." 

"Stukam w telewizor, sygnał nie dociera" "Ej, panowie, chyba każdy z Was wie, bez telewizji można, telewizora nie!" Wysłane z mojej Nokii 6310i @"Mimo to znów na wizji, pochłonięty w telewizji..." Wysłane z mojej Nokii 6310i ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2012 22:32 przez Maxim128.)

26.11.2012 22:29  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Hehe, telewizor nie musi działać, byle tylko był  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 22:58  | 
| 

Zguba25 Młodszy specjalista 
Liczba postów: 1.657

| 

Maxim, zrób jakiś poradnik jak zrobić takie dzieło, chętnie bym się pobawił

"Przed użyciem zapoznaj się w tematami przyklejonymi i FAQ bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż niewłaściwie zamieszczanie/pisanie/tytułowanie postów grozi hańbą i długotrwałym banem" 26.11.2012 23:08  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Ty to lepiej wątki sprawdzaj  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 23:10  | 
| 

| 

Hej, joker nie wywyższaj się  

"Przed użyciem zapoznaj się w tematami przyklejonymi i FAQ bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż niewłaściwie zamieszczanie/pisanie/tytułowanie postów grozi hańbą i długotrwałym banem" 26.11.2012 23:16  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Raczej poganiam do roboty  

A że jestem poza ekipą i mam funkcję Jokera to mogę się z Was nabijać!  
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 23:19  | 
| 

| 

"nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem"

"Przed użyciem zapoznaj się w tematami przyklejonymi i FAQ bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż niewłaściwie zamieszczanie/pisanie/tytułowanie postów grozi hańbą i długotrwałym banem" 26.11.2012 23:24  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

Dobrze wiesz, że chodzi o moderkę  

Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 23:25  | 
| 

| 

ciii, bo House się dowie  

"Przed użyciem zapoznaj się w tematami przyklejonymi i FAQ bądź skonsultuj się z moderatorem lub adminem, gdyż niewłaściwie zamieszczanie/pisanie/tytułowanie postów grozi hańbą i długotrwałym banem" 26.11.2012 23:26  | 
| 

LadyInBlue Pani SuperMod 

| 

No bierz się do pracy  

Spamować w HP bezkarnie mogę ja  
		Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 26.11.2012 23:27  | 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek » 

Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 14 głosów.  | 

![[Obrazek: NkON0Xx.jpg]](http://i.imgur.com/NkON0Xx.jpg)

![[Obrazek: Lady_In_Blue.gif]](https://s26.postimg.cc/o9usxxybd/Lady_In_Blue.gif)
![[Obrazek: sygnaasia.png]](https://s26.postimg.cc/ws492bf4p/sygnaasia.png)

Jak sabotowaliśmy z kumplem Radio Maryja to jeszcze działało OK![[Obrazek: dbvpD.gif]](http://i.imgur.com/dbvpD.gif)