Pogaduszki o wszystkim i o niczym |
|
LadyInBlue Pani SuperMod ![]()
Liczba postów: 19.073
|
![]() RE: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
Okazało się, że to jakiś 45-letni wykładowca Uniwersytetu Rolne w Krakowie na kierunku chemiczno-fizycznym miał dosyć naszych posłów i postanowił budynek Sejmu wysadzić w powietrze.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 14:18 |
Waves97 Starszy user systemu ![]()
Liczba postów: 895
|
![]() Odp: Pogaduszki o wszystkim i o niczym
Gdyby się udało byłoby pięknie ...
Dużo wirusów mam na komputerze :< 20.11.2012 15:10 |
peciaq VIP ![]()
Liczba postów: 5.100
|
Waves97, przesadzasz już trochę
![]() ![]() 20.11.2012 15:36 |
Waves97 Starszy user systemu ![]()
Liczba postów: 895
|
Możliwe . Ale nie zamierzam dyskutować tutaj o poglądach bo jestem zbyt młody i forum nie jest miejscem do tego. Każdy ma swoje.
Połowa tygodnia. Muszę zacząć myślec nad wyborem szkoły średniej . Chciałbym gdzieś na informatyka Dużo wirusów mam na komputerze :< 20.11.2012 15:44 |
Arturro24 Młodszy user systemu ![]()
Liczba postów: 154
|
"Połowa tygodnia. Muszę zacząć myślec nad wyborem szkoły średniej . Chciałbym gdzieś na informatyka" Waces97
U mnie to samo.... Nie wiem czy iść do "klasztoru" z bdb informatyką, czy do fajnej szkoły z dobrą... 20.11.2012 16:24 |
Maxim128 VIP ![]()
Liczba postów: 3.221
|
Może oglądał V for Vendetta
![]() Waves97 witaj w klubie ja idę do technikum choć to się może jeszcze zmienić. Wysyłane z mojego GOCLEVER TAB I71 za pomocą Tapatalk 2 ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 20.11.2012 19:17 |
|
Facet musiał się mocno wkurzyć.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 20:08 |
Maxim128 VIP ![]()
|
Uchwalają ustawy które zagrażają naszemu zdrowiu a większość zajmuje się zamachowcem albo gwiazdkami które są znane z tego że są znane... Widząc ten świat mam ochotę sobie strzelić w łeb. Na szczęście są ludzie dzięki którym zapominam gdzie schowałem kule.
Wysyłane z mojego GOCLEVER TAB I71 za pomocą Tapatalk 2 ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 20.11.2012 20:09 |
|
Kto wie, może ta informacja o zamachu ma przykryć wprowadzenie znowu jakieś kontrowersyjnej ustawy.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 20:11 |
peciaq VIP ![]()
|
Olejcie to idźcie do ogólniaka i potem normalnie na polibudę jakąś na informatykę
![]() Asia, tak na pewno, on był wynajęty po to żeby zatuszować wprowadzenie pięciu ustaw. Ładunki które znaleźli też były pewnie dla picu. Plastikowe. Waves97, jak jesteś za młody i nie chcesz dyskutować to nie pisz na forach tekstów typu 'może zamach się uda', bo to skłania do dyskusji i to bardzo żarliwej. ![]() 20.11.2012 20:19 |
Maxim128 VIP ![]()
|
Na pewno. Jakby to był normalny kraj to ludzie zrozumieliby że nie mogą ich wiecznie okradać i okłamywać. Ale ludzie mają mózgi wyprane przez TVN i inne g...
Wysyłane z mojego GOCLEVER TAB I71 za pomocą Tapatalk 2 ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 20.11.2012 20:21 |
|
Co by nie było, ciekawą rzeczą jest to, że on te materiały wybuchowe kupował na Allegro.
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 20:27 |
Maxim128 VIP ![]()
|
Brawo. Nie lepiej na Torowisku/PBM?
Wysyłane z mojego GOCLEVER TAB I71 za pomocą Tapatalk 2 ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 20.11.2012 20:30 |
|
Jak widać on wolał Allegro. Pytanie mam inne: ciekawe kim jest sprzedający to oraz weryfikacja sprzedających przez Allegro - zawiodła czy nie?
![]() Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 20:36 |
peciaq VIP ![]()
|
Maxim, nikt cię tu nie trzyma
![]() ![]() ![]() Narzekają wszyscy ale wziąć się do roboty to jakoś nikomu się nie chce Co do materiałów wybuchowych - nietrudno jest kupić, sam osobiście mam 2 znajomych którzy w ciągu 2-3 dni byliby w stanie skołować odpowiednie substancje ![]()
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2012 20:52 przez peciaq.)
20.11.2012 20:51 |
|
Kuba, Ty uważaj co piszesz
![]() ![]() Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 20:56 |
peciaq VIP ![]()
|
Tak jak ci Azjaci co siedzą w więzieniach przed komputerami i grają we wszystkie gry RPG a potem zdobycze typu złoto, surowce, punkty itd. się sprzedaje do EURO i USA na eBayu?
![]() ![]() 20.11.2012 20:58 |
|
To co będziesz tam robił zależy tylko od Ciebie
![]() Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 21:03 |
Maxim128 VIP ![]()
|
@może wyjade do Anglii?
"Pamiętaj, pamiętaj bo data to święta Gdy spisek wykryto trotylowy 20 listopada wydała się zdrada W pamięci tę datę zachowaj" ![]() Wysyłane z mojego GOCLEVER TAB I71 za pomocą Tapatalk 2 ![]() Think so that you don't become a thing "Chciałem zmienić świat, jednak Bóg nie dał mi kodu źródłowego" 20.11.2012 21:12 |
|
Maxim, a kaskę masz?
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. ![]() ![]() Windows ❼ Forum 20.11.2012 21:19 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Autor: LadyInBlue Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 14 głosów. |