sieć niezidentyfikowana poł. bezprzewodowe | 
            |
| 

smuga1 Nowy 
Liczba postów: 2

| 

sieć niezidentyfikowana poł. bezprzewodowe
			Na początku, witam wszystkich użytkowników forum. 

Z tego co widze to mój problem jest już oklepany, ale żaden ze sposobów u mnie nie działa, przynajmniej z tych co narazie wypróbowałem czyli ustawienie na sztywno ip, wpisywanie komend ip netsh... , zmiana w rejestrze kluczy DHCP, resetowałem zapore a nawet całkowicie ją wyłączałem. Próbowałem tylko łączyć sie z nie zabezpieczonymi sieciami, bo do zabezpieczonych nie mam narazie niestety dostępu, i oczywiscie cały czas pojawia się napis brak dostępu do internetu, a prawodopodobnie internet jest bo jakoś aktualizacje sie sciagają i instalują do Win 7, tylko stron nie wczytuje. Zaraz dam screeny z ipconfig /all Coś nie wyświetla obrazków macie ponizej link http://pokazywarka.pl/9bjan6/ 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2011 16:55 przez smuga1.)

21.12.2011 16:35  | 
| 
 | 
|
| 

andrew-jar Starszy user systemu 
Liczba postów: 784

| 

RE: sieć niezidentyfikowana poł. bezprzewodowe(21.12.2011 16:35)smuga1 napisał(a): Na początku, witam wszystkich użytkowników forum. Witam mieszkańca Ostródy. Widzę, że próbujesz łączyć się z IWKD.NET (nazwa ssid) , pan Adam G. ma filtrowanie po MAC-u. Nawet gdy uda połączyć się z jego siecią to i tak nie będziesz wstanie serfować. Zdobądź adres MAC, który jest zarejestrowany w bazie sieci iwkd.net - wtedy możesz swobodnie serfować (nasłuch linux BackTrack, ale to już piractwo). W podobny sposób w Ostródzie działa "lipowa.net" (doktorek z Neo)), która dodatkowa oprócz fitrtowania mac, jest szyfrowana w wpa) Pozdrawiam 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.12.2011 07:43 przez andrew-jar.)

22.12.2011 07:39  | 
  Podziękowania od: | 
smuga1 | 
| 
 | 
|
| 

smuga1 Nowy 
Liczba postów: 2

| 

RE: sieć niezidentyfikowana poł. bezprzewodowe
			Tak myślałem że oprócz tego musi być jakieś zabezpieczenie, a sieć mi nie potrzebna narazie bo nie długo kupie router z wi fi i bedzie ok 

Po prostu jako że kupiłem nie dawno lapka chciałem sprawdzić wi-fi i akurat trafiłem na niezabezpieczoną sieć, myślałem że to coś z moim lapkiem jest nie tak. Dziękuje bardzo za pomoc, można zamknąć 22.12.2011 12:32  | 
| 
 | 
|
| 

jacek-placek Młodszy specjalista 
Liczba postów: 1.237

| 

RE: sieć niezidentyfikowana poł. bezprzewodowe
			Za "Dziękuję" klikamy na "POMÓGŁ";)

22.12.2011 12:52  | 
| 
 | 
|
| Podobne wątki | ||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | 
| WIFI Siec niezidentyfikowana - Brak połączenia z internetem | Rulonek | 0 | 2.166 | 
        28.08.2016 14:12 Ostatni post: Rulonek  | 

| Sieć niezidentyfikowana po kablu | Gasp | 0 | 2.700 | 
        21.06.2016 15:48 Ostatni post: Gasp  | 

| Sieć niezidentyfikowana Brak dostępu do internetu Ethernet. | SMvarcan | 1 | 4.179 | 
        01.12.2015 23:50 Ostatni post: thermalfake  | 

| sieć lan i bezprzewodowy internet - problem | elwismik | 1 | 2.439 | 
        14.11.2015 23:04 Ostatni post: thermalfake  | 

| Sieć niezidentyfikowana Neostrada do 10mb | Fazer94 | 1 | 1.554 | 
        27.09.2015 00:18 Ostatni post: thermalfake  | 

| Sieci bezprzewodowe - Pusta lista w zarządzaniu sieciami. | janou | 0 | 1.331 | 
        16.08.2015 07:45 Ostatni post: janou  | 

| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek » 

Autor: smuga1 Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek. Zebrano 0 głosów.  |