Uśpienie/hibernacja, sam się budzi |
|
Riiko1010 Wdrażany
Liczba postów: 28
|
Uśpienie/hibernacja, sam się budzi
Witam.
Uzywam od dluzszego czasu win7 na lapku wszystko ok, teraz na pc przesiadlem sie z XP na win7 i jest problem. Na tym pc jak mialem XP, klawiszem na klawie [specjalnym] wprowadzalem w stan uspiernia i byl spokoj. A teraz jak mam na nim win7 to jest problem. Wprowadzam go w uspienie i.... ogladam se film na tv obok, a tu nagle komp sie wybudza, hahah ale sie zląkłem, [co jest? wtf? ] pierwszy raz tak mialem xD. Niestety budzi sie losowo samoczynnie, zrobilem juz wiele sam np: w kazdym profilu zasilania wylaczylem czasowe wlaczanie sie pc z uspienia czy hibernacji, w biosie ustawilem by karta sieciowa nie wybudzala pc, takze w ustawieniach karty to samo zrobilem. A wiec co trzeba ZROBIC BY TO KU...TWO SIE SAMO NIE WLACZALO! Dzis rano wydawalo mi sie ze jest spoko, dalem uspienie, wracam wieczorem a tu komp caly dzien chodzil i prad sie marnowal pomozcie. dzieki! Pozdrawiam!
Notatka została dodana nie znane. Ostatnia edycja dokonana 31.10.2011 20:31 przez peciaq:
Zapoznaj się z: Jak poprawnie tytułować wątki?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2011 19:54 przez Riiko1010.)
31.10.2011 19:50 |