![]() |
Usługa Windows Defender i program Bitdefender Moduł antyszpiegowski są wyłączone. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Usługa Windows Defender i program Bitdefender Moduł antyszpiegowski są wyłączone. (/usluga-windows-defender-i-program-bitdefender-modul-antyszpiegowski-sa-wylaczone-49277-t) |
Usługa Windows Defender i program Bitdefender Moduł antyszpiegowski są wyłączone. - crazymary - 03.03.2016 18:11 Witam Od kilku dni pojawia się okienko z informacją "Usługa Windows Defender i program Bitdefender Moduł antyszpiegowski są wyłączone. (...)" Informując aby włączyć programy, tylko problem z tym, że się nie da. Program WD po kliknięciu "Włącz" wyskakuje okienko o zatrzymaniu aplikacji, a po kliknięciu Bitdefender nic się nie dzieje. Próbowałam użyć ESET Online Scanner ale on nic nie znalazł. Użyłam programu Malwarebytes i znalazł trochę syfu który zapisałam w notatniku. Program usunął "syf" i dodał log swój w formacie xml dodaję w załączniku. Natomiast program GMER podczas skanowania przestaje działać. ![]() ![]() Z góry dziękuje i pozdrawiam! ![]() ![]() ![]() Logi : Logi RE: Usługa Windows Defender i program Bitdefender Moduł antyszpiegowski są wyłączone. - thermalfake - 20.03.2016 19:53 Z tego co widziałem w tych logach wysypał się system plikowy ntfs i dlatego te usługi nie są w stanie wystartować. Proszę wykonać dwa polecenia chkdsk /f/r sfc /scannow |