![]() |
Windows 7, 64 bity. Czasami bardzo zużycie pamięci ram - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows 7, 64 bity. Czasami bardzo zużycie pamięci ram (/windows-7-64-bity-czasami-bardzo-zuzycie-pamieci-ram-47301-t) |
Windows 7, 64 bity. Czasami bardzo zużycie pamięci ram - wisniaa95 - 21.09.2015 14:45 Witam, Od czasu do czasu zaczęło zdarzać mi się, że znacznie skacze mi zużycie pamięci ram. np. mająć włączoną tylko przeglądarkę nagle zużycie skacze do 75-90 % ramu a w procesach nie ma wtedy żadnego procesu, który by znacznie obciążał ram. Załączam zdjęcia procesów, są to screeny z noramlnego zużycia około 40 %, jak uda mi się złapać moment kiedy podskoczą do tych 75-90% to postaram się wrzucić następne zdjęcia, czy w tych widać jakieś nieporządane procesy ? dodam, że mam 4 gb ramu, procesor 2 duo quad i 64 bitowy system i nie używam programu antywirusowego ![]() ![]() |