Wątek zamknięty

Tryb drzewa | Tryb normalny |
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobre połączenie, ale transfer skacze

 
Zulvik
Nowy
Liczba postów: 2
Post: #1

Dobre połączenie, ale transfer skacze


Hej Uśmiechnięty

Szukałam wszędzie i nikt nie miał takiego problemu, zawsze po przeczytaniu do końca okazywało się, że to problemem było coś innego.

Mój problem polega na tym, że mam bardzo dobre połączenie internetowe, ale transfer utrzymuję się na poziomie między 0B a 900B, czasem wskoczy na 1,47kB, a podczas speedtestów o dziwo wskazuję 1,5MB.
http://wrzucaj.net/images/2015/09/16/201...6h0653.png
Łącze się za pomocą WiFi.

Gdzie jest problem?

Mój laptop: HP ProBook 430 G1
Moja karta sieciowa to: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter
Modem to: Compal Broadband Networks CG6640E Wireless Gateway Series

16.09.2015 15:27

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zulvik
Nowy
Liczba postów: 2
Post: #2

RE: Dobre połączenie, ale transfer skacze


Czy na tym forum są jacyś specjaliści, bo widzę, że nabijam sobie tylko odwiedziny "Gości"?
Notatka została dodana 17.09.2015 11:04. Ostatnia edycja dokonana 17.09.2015 11:04 przez LadyInBlue:

Forum to nie bar szybkiej obsługi, jak ktoś będzie wiedział to odpisze w twoim wątku.

17.09.2015 10:57

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Jak włączyć połączenie z routerem, gdy się wyłączy radio wireless. greblinka 3 978 11.02.2017 23:07
Ostatni post: LadyInBlue
Karta Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter mówi że jest połączenie a go nie m gorbisyn 0 957 15.09.2016 15:15
Ostatni post: gorbisyn
nieznane połączenie w mapie sieci Refax 0 673 13.09.2016 19:28
Ostatni post: Refax
karta sieciowa połączenie lokalne nie ma poprawnej konfiguracji protokołu ip kotek2112 1 1.773 25.07.2016 16:55
Ostatni post: dyzio2
Jak naprawić problem z kartą sieciową kiedy połączenie kabla nawet nie jest wykrywane Pawlo244 2 2.172 20.04.2016 13:02
Ostatni post: Pawlo244
Karta sieciowa: połączenie lokalne nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP Arti9418 2 1.966 10.03.2016 16:41
Ostatni post: Arti9418
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości


Temat został oceniony na 5 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.

Google
Facebook