Odpowiedz

Program pocztowy w Windows 7

szczepan1970
Wdrażany
Liczba postów: 16

RE: Program pocztowy w Windows 7

(04.11.2009 22:27)trefl napisał(a):  Szczepan ja mam chyba "ciut" więcej lat od Ciebie i zaręczam Ci , że można sobie ustawić ulubione programy tak jak się było .Przyzwyczajenie to druga natura. Ściąg program Team Viewer 4 daj mi namiar na Ciebie na PW i zobaczysz ze można ustawić 7 ke tak jak się chce. To co programiści robią to robią to dla wygody i postępu. Myślę ,że lepiej siedzieć teraz przed 22 calowym Monitorem LCD niźli przed 14" lampowym lub przed telewizorem Neptun, albo Szafirem

Dzięki za pomoc.
Programu pocztowego nie wprowadzisz np. Outlooka Express czy Mail poczta z Visty. Wiem,że ikonę "pokaz pulpit" można jakoś przestawić żeby była po staremu, stary START tez niby można jakimiś sztuczkami wprowadzić ALE pytam sie po co te utrudnienia. Ci co chcą niech maja nowy START a Ci co nie chca niech mają co lubia i lubili. Tylko dla przeciętnego zjadacza netu to już za duże progi. Moja Mama ma 70 lat. Juz miałem ja namówic na Wina 7 ale pozostanie przy Viście bo od nowa nauka już ja za bardzo nie obchodzi. Ma swoje przyzwyczajenia i niech tak już zostanie. Na dniach wywalam wina 7 i odsyłam do sklepu.
Tylko żal , że tak ludzi traktują :-(

04.11.2009 22:36

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Program pocztowy w Windows 7 - slawektor - 05.11.2009, 07:46
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Temat został oceniony na 0 w skali 1-5 gwiazdek.
Zebrano 1 głosów.