![]() |
Sterownik do PCI Ricoh PCI-E Memory Stick Host Co - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterownik do PCI Ricoh PCI-E Memory Stick Host Co (/sterownik-do-pci-ricoh-pci-e-memory-stick-host-co-9890-t) |
Sterownik do PCI Ricoh PCI-E Memory Stick Host Co - Pyra - 28.09.2010 14:00 ![]() Brakuje mi tego sterownika. Automatyczna aktualizacja/wyszukiwanie nic nie daje. Wpisując w goglach nazwę sterownika oraz serie laptopa (sony vpcf1) znajduje tego mnóstwo, jednak ściągnąłem ok. 15 różnych wersji pod win 7x64 i viste x64 i żadna nie działa. Ciągle brakuje sterownika. Kończą mi się pomysły. Możecie coś poradzić ? Pozdrawiam. RE: Sterownik do PCI Ricoh PCI-E Memory Stick Host Co - ihatebuffering - 28.09.2010 14:33 Zapoznaj się z: Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) |