![]() |
Rozwiązany Sterowniki do modemu SpeedTouch 330 (Linia Netia) pod Windows 7 (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Sterowniki do modemu SpeedTouch 330 (Linia Netia) pod Windows 7 (rozwiązany) (/sterowniki-do-modemu-speedtouch-330-linia-netia-pod-windows-7-rozwiazany-9791-t) |
Sterowniki do modemu SpeedTouch 330 (Linia Netia) pod Windows 7 (rozwiązany) - Razor90 - 25.09.2010 16:44 Witam. Bardzo proszę o pomoc i poradę. Niedawno kupiłem laptopa z zainstalowanym systemem Windows 7 Home Premium i chciałbym uzyskać dostęp do internetu lecz nie mogę znaleźć odpowiadających sterowników pod mój modem. Jestem użytkownikiem internetu w Neti(usługa net24), a model mojego modemu to thomson 330(srebrny). Jeszcze raz Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. RE: Sterowniki do modemu SpeedTouch 330 (Linia Netia) pod Windows 7 - ihatebuffering - 25.09.2010 17:42 Zapoznaj się z tym wątkiem: Sterowniki Thomson SpeedTouch 330 kompatybilne z Windows 7 Jeśli nie pomoże, sprawdź czy Drivermax wyszuka sterowniki (potrzebny dostęp do neta gdy korzystasz z tego programu). Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) RE: Sterowniki do modemu SpeedTouch 330 (Linia Netia) pod Windows 7 - Razor90 - 26.09.2010 13:01 Bardzo dziękuje za pomoc. Wszystko działa tak jak powinno. |