![]() |
Programy nie startują razem z Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Programy nie startują razem z Windows 7 (/programy-nie-startuja-razem-z-windows-7-9783-t) |
Programy nie startują razem z Windows 7 - toolpusher - 25.09.2010 08:57 Witam, Mam problem z kilkoma programami np. emule które są w startup managerze ale nie startują razem z Win 7 Prof. W samym programie też mam tak ustawione ale bez rezultatu. Jak to zmienić? RE: programy nie startują razem z win - DamiaX - 25.09.2010 09:29 Wpisz w menu start msconfig i daj screena z zakładki uruchamianie. RE: programy nie startują razem z win - toolpusher - 25.09.2010 09:45 Załącznik:[attachment=1553] RE: programy nie startują razem z win - DamiaX - 25.09.2010 09:46 Dziwne. Ja już nic nie poradze:/. Może ktoś inny ci pomoże. RE: Programy nie startują razem z Windows 7 - Portator - 25.09.2010 10:37 Witaj. Masz spore obciążenie dla uruchamianego Windowsa. Uważam, że jest sporo za dużo startujących razem programów. Proponuję odinstaluj kłopotliwy program przez Revo Uninstaller a potem zainstaluj ponownie najnowszą wersję. RE: Programy nie startują razem z Windows 7 - toolpusher - 25.09.2010 12:58 A co obciążenie ma do rzeczy? To tylko kilka sekund więcej które mi nie przeszkadza. Odczułem to tak jak byś mi kazał kupić Win 7 zainstalować i przypadkiem nie używać co by się nie popsuło. To nie dotyczy jednego programu a dwóch. RE: Programy nie startują razem z Windows 7 - bodziulla - 25.09.2010 13:34 Hej. Mam do Ciebie pytanie. Już wiem, że masz problem z autostartem Emule i jaki masz jeszcze problem odnośnie drugiego programu?. Mam do Ciebie prośbę czy możesz bardziej rozwinąć listę z powyższego zdjęcia tzn. producent i polecenie (bo praktycznie widzę jakby miała sama strona startować). Jeszcze dwa pytania jaką masz wersję eMule i systemu tzn. jego architektura? RE: Programy nie startują razem z Windows 7 - toolpusher - 25.09.2010 18:06 (25.09.2010 13:34)bodziulla napisał(a): Hej. Ok zrobię to wieczorkiem bo teraz nie mam czasu. |