![]() |
Jakiej przeglądarki używasz? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Jakiej przeglądarki używasz? (/jakiej-przegladarki-uzywasz-9769-t) |
Jakiej przeglądarki używasz? - yczwał - 24.09.2010 14:50 Witam. Jak w temacie. Jestem ciekawy jakiej z przeglądarki internetowej korzystacie i za co ją cenicie. Używam Firefox'a. Cenie go za stabilność, szybkość, wygodę użytkowania. RE: Jakiej przeglądarki używasz? - bodziulla - 24.09.2010 14:55 Hej Yczwał. Ja natomiast używam IE i Operę. W moim mniemaniu Firefox jest do bani pod jednym względem. Może coś się zmieniło i jest taka opcja. Natomiast chodzi mi o jedną rzecz w przypadku gdy pobierasz plik z sieci i chcesz odrazu go zainstalować to nie można było przez FF (może teraz jest). W FF trzeba było najpierw pobrać a potem zainstalować a to mnie drażni zapisz potem instaluj ![]() ![]() Pzdr RE: Jakiej przeglądarki używasz? - pigula630 - 24.09.2010 17:37 Kiedyś Opera, głównie za gesty myszy, Speed Dial-a i szybkość. Potem na próbę zainstalowałem Chrome i od razu dala się odczuć szybkość. Stronki śmigały lepiej niż w Operze. Czas mijał i jakoś tak się przyzwyczaiłem do Chroma, że już został. Największe plusy Chrome: szybkość, cała masa rozszerzeń pozwalająca skonfigurować niemal wszystko, motywy do zmiany wyglądu zapamiętywanie haseł, synchronizacja zakładek z kontem g-mail Ogólnie to teraz każda przeglądarka, ma multum funkcji i dodatkowych rozszerzeń, więc co do funkcjonalności to wypadają raczej podobnie, a to czego używamy od naszych gustów i guścików zależy ![]() RE: Jakiej przeglądarki używasz? - House - 24.09.2010 18:03 Z Firefoxa którego używałem od początku istnienia, przesiadłem się na Chroma, jakiś miesiąc/dwa temu. RE: Jakiej przeglądarki używasz? - glucik - 24.09.2010 18:48 Google Chrome najszybsza, niezawodna, stabilna, prosty i ładny interfejs no można powiedzieć że perfekcyjna przeglądarka wg. mnie ![]() RE: Jakiej przeglądarki używasz? - ihatebuffering - 24.09.2010 19:16 Ale ma problemy ze słownikiem/sprawdzaniem pisowni (google chrome). A moderatorowi jest to niezbędne. Używam Mozilli w wersji 3.6.10. RE: Jakiej przeglądarki używasz? - piterek - 24.09.2010 21:31 Opera, Opera, Opera ![]() ![]() Pozdrawiam RE: Jakiej przeglądarki używasz? - LadyInBlue - 24.09.2010 22:45 W domu korzystam z FF a w pracy z Opery ![]() RE: Jakiej przeglądarki używasz? - Pemek - 26.09.2010 11:30 Ja najczęściej korzystam z Mozilli Firefox choć bardzo lubię Operę. A Chrome miałem na komputerze pół godziny po czym skorzystałem z jakże pięknego narzędzia "programy i funkcje". Zaznaczyłem Firefoxa choć myślę że jego dni są policzone. OPERA ![]() PS. Chrome wywaliłem dlatego że działa tak samo szybko jak mój lekko zmodyfikowany Firefox. RE: Jakiej przeglądarki używasz? - bartholo - 26.09.2010 11:56 Ja cały czas używałem FF, a teraz przesiadłem się dla testów pod IE9 beta, i jestem zdumiony tym jak Microsoft zrobił nową przeglądarkę. Ogólnie wygląd jest bardzo ładny przejrzysty i schludny, bardzo szybko działa (nie to co starsze muły IE8/7) jak dotąd nie miałem jakiegoś błędu czy też nie wywaliło mnie z przeglądarki (jak było kilkukrotnie przy FF) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z postępów Microsoftu, najpierw Windows 7 teraz IE9, ogólnie jest super ![]() Polecam FF oraz IE9 ![]() RE: Jakiej przeglądarki używasz? - House - 26.09.2010 12:26 Do dyskusji na temat przeglądarek zapraszam do wątku: Przeglądarki internetowe - nowości, aktualizacje, opinie, testy ![]() RE: Jakiej przeglądarki używasz? - OBCY1910 - 26.09.2010 22:05 Witam ja używam Mozilla Firefox 3.6 i Opery 10, a co do Chrome to może jest szybka ale nie dla każdego, i jeszcze jedno nie mam do niej zaufania. RE: Jakiej przeglądarki używasz? - fennixs - 27.09.2010 14:55 Ja używam tylko firefoxa inne jakoś mi nie podchodzą |