Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack (/brak-explorera-po-uzyciu-seven-transformation-pack-9669-t) |
Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - kj77 - 22.09.2010 08:06 Nie wiem czy to jest dobry dział. Mam problem z programem Seven Transformation Pack. Zainstalowałem go i wszystko wydawało się normalnie. Zrestartowałem komputer i po włączeniu komputera wyświetliła mi się tylko tapeta, którą mam na pulpicie. Nie było widać nic po za tym (ikon, pasku menu), jedyny skrót który działa to ctrl+alt+del. Nie wiem jak odinstalować ten program, pomocy! (Seven Transformation Pack to popularny pakiet umożliwiający upodobnienie wyglądu Windows XP, Vista i 2003 do najnowszego systemu Windows 7). RE: Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - ihatebuffering - 22.09.2010 08:16 Jeśli masz możliwość włączenia menedżera zadań, to: - zakładka Aplikacje - nowe zadanie - wpisz explorer.exe - OK. Jeśli okienka się nie pokażą, wejdź do trybu awaryjnego (naciskaj F8 jeszcze przed logiem ładowania Windows). Aha, domyślam się, że to Windows XP ? Jeśli wejdziesz do trybu awaryjnego, przywróć system. RE: Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - kj77 - 22.09.2010 08:31 Po włączeniu menedżera zadań, gdy wpisuje explorer.exe pokazuje mi się coś takiego "explorer.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32". A jak konkretnie mogę przywrócić system? (Nie znam się za bardzo na tym). Gdz naciskam F8 pokazuje mi się tylko 'Please select boot device: 1st Floppy drive, CDROM: PM-HL..., HDD 4M-S...) RE: Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - ihatebuffering - 22.09.2010 14:35 Spróbuj przez kliknięcie F5 lub F4. A spróbuj jeszcze wskazać lokalizację explorer.exe (C:/windows). RE: Brak explorera po użyciu Seven Transformation Pack - DamiaX - 22.09.2010 19:12 Kliknij przeglądaj i wskaż pozycje explorera. |