![]() |
Nie można zainstalować sterowników Ati Radeon - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Nie można zainstalować sterowników Ati Radeon (/nie-mozna-zainstalowac-sterownikow-ati-radeon-9616-t) |
Nie można zainstalować sterowników Ati Radeon - Drakalen - 20.09.2010 14:12 Witam. Mam problem ze sterownikami. Gdy "odinstalowałem" sterowniki w menadżerze urządzeń po uruchomieniu system wgrywa standardowe sterowniki "VGA" i nie mogę zainstalować sterowników Ati Radeon bo system mówi, że "sterowniki VGA są najodpowiedniejsze" czy jakoś tak. Mam Ati Radeon Mobility 4650 HD 1 GB. Proszę o pomoc. ![]() Pozdrawiam, Drakalen RE: Nie można zainstalować sterowników Ati Radeon - ihatebuffering - 20.09.2010 21:58 Jakie sterowniki instalujesz? Jaki to dokładnie komunikat, najlepiej pokaż screena. |