Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
System nie włącza się po wgraniu sterowników - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: System nie włącza się po wgraniu sterowników (/system-nie-wlacza-sie-po-wgraniu-sterownikow-9609-t)

System nie włącza się po wgraniu sterowników - womi89 - 20.09.2010 09:51

Witam

Zainstalowałem Windows 7 x64 Professional i mam problem, gdyż po wgraniu sterowników od karty graficznej NVIDIA 8600GS M system nie uruchamia się. Miałem wcześniej 7 32-bitową i podczas grania coś walnęło i dlatego zainstalowałem 64-bitową. Podejrzewam, że padła karta, ale wolę się upewnić.

Pzdr

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - House - 20.09.2010 10:48

W tryb awaryjny możesz wejść ?

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - womi89 - 20.09.2010 10:59

tak w tryb awaryjny mogę wejść

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - House - 20.09.2010 11:23

To karta Ci nie padała Uśmiechnięty
Z trybu awaryjnego odinstaluj sterownik który zainstalowałeś.

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - womi89 - 20.09.2010 11:34

Odinstalowałem i teraz siedzę na wbudowanej karcie Uśmiechnięty Tylko co teraz zrobić? Najnowszy sterownik też nie pomaga

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - House - 20.09.2010 11:40

Wyłącz najpierw zintegrowaną kartę w biosie. Potem zaktualizuj dla Twojej nie wbudowanej i powinno działać.

RE: System nie włącza się po wgraniu sterowników - womi89 - 20.09.2010 12:14

Jednak się pomyliłem z tą zintegrowaną. Ta karta na której działam to jednak ta Nvidia tylko bez sterowników i dlatego nie mam jej pełnej obsługi i nazwy w menedżerze urządzeń. Czyli coś jest dalej nie tak skoro nie mogę zainstalować do niej sterów. Czyżby akcelerator 3D się zepsuł?