![]() |
Błąd PES 10, PES 09 i inne - nie mogę normalnie grać (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Błąd PES 10, PES 09 i inne - nie mogę normalnie grać (rozwiązany) (/blad-pes-10-pes-09-i-inne-nie-moge-normalnie-grac-rozwiazany-9487-t) |
Błąd PES 10, PES 09 i inne - nie mogę normalnie grać (rozwiązany) - barcafan88 - 16.09.2010 22:57 Witam, Mam podobny problem co autor tego tematu. Doszedłem do tego że mój laptop również posiada dwie karty(hp probook 4520s)dzieki czemu po odpaleniu taka gra jak PES 10 chodzi bez najmniejszego problemu(wg specyfikacji drugą kartą jest jakiś radeon 512). Kłopoty zaczynają się na samym początku- w PES10 nie można zmienić ustawienia na inne(za słaba karta itd aczkolwiek na najniższych detalach grę można uruchomić) natomiast takiego Wiedźmina nie da się włączyć w ogóle (również potrzebne są wyższe wymagania). Moje pytanie- jak ręcznie ustawić lepszą kartę na domyślną? |