![]() |
GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? (/gta-iv-czy-bedzie-mi-dzialac-na-takim-sprzecie-9477-t) |
GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - Rukahs - 16.09.2010 18:54 Mam komputer HP Compaq Presario CQ61 Karta graficzna: nVIDIA GEFORCE G 103M Procesor: Intel Pentium Dual Core T4300 2,10GHz System: oczywiście Windows 7 Home Premium (64 bitowy) Pamięć RAM: 4GB Indeks wydajności systemu Windows: 3,9 I czy jest możliwe że wejdzie mi GTA: IV? A czy wymiana np. Procesora na Intel Core 2 Duo jest opłacalna/możliwa? RE: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - House - 16.09.2010 19:00 Z tego co widzę karta graficzna ma małą wydajność. Wymagania minimalne raczej spełniasz, ale nie licz na kokosy. Pograsz przy super minimalnej jakości z super minimalnymi rozdzielczościami. RE: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - Rukahs - 16.09.2010 19:02 Podobno pewne problemy w GTA:IV może załatwić patch RE: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - House - 16.09.2010 19:04 Problemów w niedoborach sprzętowych patch nie załatwi ![]() Co do wymiany procesora. To zależy na jaki. Możliwa jest ale raczej nie opłacalna. G 103M to chyba zintegrowana ? Przy wymianie karty i procesora to tak - komp będzie super ![]() RE: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - Rukahs - 16.09.2010 19:20 Hmm a gdyby tak podkręcić kartę z procesorem, czy jest to bezpieczne? RE: GTA IV czy będzie mi działać na takim sprzęcie? - House - 16.09.2010 19:23 Żadne podkręcanie nie jest bezpieczne. Naprawdę gra się po to, żeby mieć przyjemność z grania. Odłóż kupioną płytę do szafy, poczekaj na lesze czasy. Kiedyś pograsz na max detalach. |