Niedziałający Mixer Surround Creative Audigy 2 i X-Fi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Niedziałający Mixer Surround Creative Audigy 2 i X-Fi (/niedzialajacy-mixer-surround-creative-audigy-2-i-x-fi-9441-t) |
Niedziałający Mixer Surround Creative Audigy 2 i X-Fi - kennyhc - 15.09.2010 20:00 Witam. Byłem posiadaczem Audigy 2 i jak wiadomo Mixer z oprogramowania Creativa pod Windows 7 nie funkcjonuje... wszelkie alternatywy typu kx niestety też nie spełniają roli... I mam teraz takie pytanie do posiadaczy nowszych kart czyli X-fi i Asus-ów DS (1) czy ten problem również się pojawia czy wszystko już funkcjonuje jak należy.. [ znalazłem wiele topiców na temat Audigy 2 i mixera... ale nie znalazłem potwierdzenia ze w nowszych kartach oprogramowanie pod W7 64/32 bit funkcjonuje ][/b] RE: Niedzialajacy Mixer Surround Creative Audigy 2 i X-Fi - kennyhc - 19.09.2010 10:44 Dużo osób posiada karty z rodziny X-Fi .... ale żadnej odpowiedzi ;/ Nigdzie nie ma sprecyzowanej wiadomości na temat czy mixer ( z oprogramowania Creative bądź asusa ) w Windows 7 w tych kartach przy najnowszych sterownikach funkcjonuje poprawnie ...... a jestem przed kupnem karty dźwiękowej... i bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi. RE: Niedzialajacy Mixer Surround Creative Audigy 2 i X-Fi - ihatebuffering - 19.09.2010 11:38 Na pewno lepsze wsparcie jest ze strony Asusa, niż Creativa. Tego możesz być pewny! |