Lagi na Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Lagi na Windows 7 (/lagi-na-windows-7-9433-t) |
Lagi na Windows 7 - wrobel1993 - 15.09.2010 17:48 Witam. Po przesiadce z Windowsa XP na Windows 7 mam problem z internetem. Mianowicie dokuczają mi duże pingi w grach oraz ogólnie "powalająca" szybkość internetu. Używam internetu radiowego, prędkość 2mb/s. Dzwodniąc do usługodawcy powiedziano mi abym "zainwestował w router to problem minie..." Na Windows XP nie miałem takiego problemu... Czy może być to spowodowane przez złą konfigurację karty sieciowej lub jakiś błąd w systemie. A może da się temu zaradzić..? Niżej dodam screena z pingowaniem przez wiersz poleceń.. Uploaded with ImageShack.us P.S Proszę o wyrozumiałść nie każdy jest komputerowcem... DODAJĘ TEN TEMAT PO RAZ DRUGI Z POWODU BRAKU MOŻLIWOŚCI EDYTOWANIA MOJEGO POPRZEDNIEGO TEMATU |