Rozwiązany Nie działa hasło do konta administratora (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nie działa hasło do konta administratora (rozwiązany) (/nie-dziala-haslo-do-konta-administratora-rozwiazany-9386-t) |
Nie działa hasło do konta administratora (rozwiązany) - fmn21 - 14.09.2010 21:12 Witam serdecznie. Przed chwilą postanowiłam ustawić sobie hasło na konto administratora, na którym do tej pory pracowałam. Ustawiłam takowe, zapisałam je sobie ale niestety nie zrobiłam dysku odzyskiwania tegoż hasła . Założyłam także nowy profil użytkownika standardowego. Niestety po wylogowaniu hasło administratora nie działa ( Prosze o pomoc, co mogę teraz zrobić żeby odzyskać dostęp do tamtego konta i do jakichkolwiek uprawnień administratora. Pozdrawiam Nie mogłam znaleźć opcji edit więc stąd drugi post Poradziłam sobie z problemem szybciej niż sądziłam a to dlatego że na koncie standardowym hasło admina działało (przy uruchamianiu programów jako administrator), tylko przy logowaniu na konto nie chciało :/. Tak więc uruchomiłam cmd, uaktywniłam wbudowane konto administratora i poprostu usunęłam to przeklęte hasło. Przepraszam za ten śmietnik, temat można zamknąć Pozdrawiam |