![]() |
Rozwiązany Usunięcie wyboru systemu przy uruchamianiu (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Usunięcie wyboru systemu przy uruchamianiu (rozwiązany) (/usuniecie-wyboru-systemu-przy-uruchamianiu-rozwiazany-9377-t) |
Usunięcie wyboru systemu przy uruchamianiu (rozwiązany) - big93 - 14.09.2010 18:08 Po formacie dysku i ponownym zainstalowaniu na nim Windowsa mam dwa Windowsy a dokładnie to gdy uruchamia się komputer to każe mi wybierać między 'Windows 7' a 'windows7'. Zrobiłem dzisiaj formata dysku c, na którym był windows7 i zainstalowałem go od nowa. Co zrobić żeby był tylko jeden Windows i żeby przy uruchomieniu komputera nie kazało mi wybierać między Windows 7 a Windows 7? RE: po formacie dysku i ponownym zainstalowaniu na nim Windowsa mam dwa windowsy - slawektor - 14.09.2010 19:32 Wpisz msconfig , rozruch i usuń ten który jest niepotrzebny. |