Rozwiązany Gdzie są ikony w Windows 7 (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Gdzie są ikony w Windows 7 (rozwiązany) (/gdzie-sa-ikony-w-windows-7-rozwiazany-9332-t) |
Gdzie są ikony w Windows 7 (rozwiązany) - Smokofenek - 13.09.2010 11:35 Mam takie pytanie. Otóż w Windowsach jest kilka plików posiadających w sobie ikony. Niestety nie wszystkie znam. Wiem o shell32.dll , imageres.dll i pnidui.dll Ale gdzie są inne ikony? Pytam, ponieważ czasem nie ma co wybrać dla nowego folderu a nietypowe ikony, które powinny być wykorzystywane np. tylko przez sieć albo systemowe pliki mi się podobają. Na pewno są jeszcze inne zbiory, gdyż nie widzę przykładowo w tych zbiorach, co podałem sygnału sieci bezprzewodowej (tego wypełnionego ZIELONYM kolorem, bo te wypełnione białym już mam). Czy ktoś może wie gdzie one są? W google można znaleźć tylko ikonki do podmienienia, niestety brak in formacji o lokalizacjach ikon, które już są. Z góry dzięki za odpowiedź. RE: Gdzie są ikony w Windows 7 - Ola55 - 13.09.2010 15:35 Więc tak : shell32.dll imageres.dll wmploc.DLL netshell.dll mmcndmgr.dll moricons.dll ieframe.dll compstui.dll DDORes.dll pnidui.dll a następnym razem polecam: wejść TU RE: Gdzie są ikony w Windows 7 - dziki314 - 13.09.2010 16:21 Ten plik nazywa się netshell / networkmap / netcenter tyle ci wystarczy jeśli chodzi ci o sieć bezprzewodową. RE: Gdzie są ikony w Windows 7 - Smokofenek - 13.09.2010 21:20 (13.09.2010 15:35)Ola55 napisał(a): a następnym razem polecam: wejść TUBardzo dziękuję, przyda się na pewno (13.09.2010 16:21)dziki314 napisał(a): Ten plik nazywa się netshell / networkmap / netcenter tyle ci wystarczy jeśli chodzi ci o sieć bezprzewodową.Właściwie chodziło mi o wszystkie ogólnie ale i te są dobre Wielkie dzięki za pomoc. Temat wyczerpany a problem rozwiązany |