Pokaż wyłączone urządzenia jest tylko mikrofon - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Pokaż wyłączone urządzenia jest tylko mikrofon (/pokaz-wylaczone-urzadzenia-jest-tylko-mikrofon-9263-t) |
Pokaż wyłączone urządzenia jest tylko mikrofon - steelpad - 10.09.2010 17:54 Witam. Chciałbym puszczać dźwięki systemu. Gdy wchodzę i zaznaczam opcję pokaż wyłączone urządzenia dalej jest tylko mikrofon . Czemu się tak dzieje u mnie ? Pozdrawiam. Oto screen: RE: Pokaż wyłączone urządzenia jest tylko mikrofon - ihatebuffering - 10.09.2010 21:28 Szczerze, to nie wiem o co Ci chodzi. Napisz dokładniej. Cytat:Chciałbym puszczać dzięki system?? RE: Pokaż wyłączone urządzenia jest tylko mikrofon - steelpad - 11.09.2010 07:07 To co słyszę w swoich głośnikach chciałbym żeby było wysyłane do kogoś innego np. przez Skype . ( powiedzmy że mam mikrofon zepsuty ) Pozdrawiam :] |