![]() |
System zawiesza się po wejściu na niektóre strony www - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: System zawiesza się po wejściu na niektóre strony www (/system-zawiesza-sie-po-wejsciu-na-niektore-strony-www-9254-t) |
System zawiesza się po wejściu na niektóre strony www - Fate - 10.09.2010 12:22 odświeżam bo mam ten sam dokładnie problem, a nie został on tutaj poniekąd rozwiązany... płytę mam również GA p35ds3l Core2Duo E7200 2.53gHz 4GB ram Dual Channel Radeon HD4670 Win7 Ultimate x64 Antywir: Avira AntyVir Personal dokładnie to samo zauważyłem co kolega, bo zwisy występują tylko na szyfrowanych stronach i tylko na FF. Czy to właśnie na eu.battle.net wchodzę, czy na stronę mBanku, PKO czy inne, to mi wiesza i nie mam pojęcia skąd... Java najnowsza, Flashe też i nie wiem co jest powodem. Testowałem komputer na WinXP i o dziwo tam problem nie występuje... Ktoś ma jakieś pomysły? |