Rozwiązany Problem z ikoną na pasku zadań (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z ikoną na pasku zadań (rozwiązany) (/problem-z-ikona-na-pasku-zadan-rozwiazany-9234-t) |
Problem z ikoną na pasku zadań (rozwiązany) - tomn95 - 10.09.2010 09:04 Witam. Mam następujący problem z ikoną na pasku zadań. Chciałem utworzyć skrót do dysku D ale coś namieszałem i teraz mam coś takiego: Jak pozbyć się poprzedniej wersji tego pliku żeby po dodaniu nie było "(2)"? RE: Problem z ikoną na pasku zadań - stingear - 10.09.2010 10:30 Odepnij całkowicie exploatator od paska. Spróbuj na nowo dodać element, powinno zadziałać. RE: Problem z ikoną na pasku zadań - tomn95 - 10.09.2010 10:37 Niestety nie działa Rozwiązałem temat na innym forum zamieszczam rozwiązanie w przypadku gdyby ktoś miał taki problem: "Wyszukaj i usuń wszystkie skróty do D; na dysku C: (pliki: Dysk D*.lnk). Wtedy utwórz nowy i dodaj do paska. skopiowane z forum pcformat.pl" tak było w moim przypadku. |