W szkole, tekstów kilka - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: W szkole, tekstów kilka (/w-szkole-tekstow-kilka-9156-t) |
W szkole, tekstów kilka - LadyInBlue - 08.09.2010 09:45 Ze szkoły użytkownika szkoły: UWAGI 1. Adam Ł. na lekcji Wychowania Fizycznego kopię piłke. 2. Damian J. rzuca piłką o ziemię. 3. Chłopcy z klasy V a pokazują na lekcjach Wychowania Fizycznego swoje owłosienie łonowe, przy czym się śmieją. 4. Na lekcji wychowania fizycznego Mateusz Ć. chce poczęstować nauczyciela alkocholem. 5. Mateusz Ć. i Marcin M. masturbują się na lekcji religii. 6. Mariusz B. wkłada ręce do majtek po czym je wącha, a na pytanie nauczyciela czemu to robi mówi że się "narkotyzuje" 7. Adam J. kłoci się z nauczycielem historii, uważając iż cytuję "Rok 1500 jest w XV wieku. 8. Tomek warczy na lekcji. 9. Klasa biję się stołem. 10. Klasa zakneblowała drzwi krzesłami, niedopuszając tym sposobem nauczyciela do klasy. [to pasuje do mojej klasy ] 11. Dominika G. na języku angielskim mówi nie poprawnie. (ten dialog, jest naprawdę prawdziwy.) Lekcja Muzyki w V klasie. Występują: M- pan od muzyki i P - Przemek. P: <wariuje> M: Przemek! Wstawaj! P: <kładzie ręce na twarz> Nieeeee... M: Skorupiński, nazwisko! Klasa: Buahahahahaha M: <do klasy> CISZA! Bo walne wam tak jak Beethoven w fortepian! Przemek numer w dzienniku! P: Eee, nie mam? M: Telefon do domu! P: NIE MAM! M: TELEFON! P: NIE MAM! M: A gdzie jest?! P: W kuchni. M: Podaj numer do domu! P: Nie mam! M: Czego? P: MAMY! M: ? <I tak aż do przerwy... żal.> |