Złote myśli Piotra Renera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Złote myśli Piotra Renera (/zlote-mysli-piotra-renera-9109-t) |
Złote myśli Piotra Renera - LadyInBlue - 07.09.2010 09:31 • Niscy ludzie mają gorzej. Kiedy zaczyna padać deszcz, dowiadują się o tym ostatni. • Nie dyskutuj z gościem, który ma nad tobą pół litra przewagi... • Jeśli się boisz utyć, wypij przed jedzeniem setkę. To usunie uczucie strachu. • Życie jest jak bieg na sto metrów - będziesz się spieszyć, prędzej znajdziesz się na mecie. • Życie to chytra sztuka. Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy. • Jak mawiają daltoniści: Życie jest jak tęcza: raz białe, raz czarne. • Optymiści wierzą, że świat stoi przed nimi otworem. Pesymiści wiedzą, gdzie ma ten otwór. • Regulacje są dla idiotów. Geniusze potrafią żyć w chaosie. • Najlepsze w dwuznacznej propozycji jest to, że oznacza tylko jedno. • Myślę, że jestem, więc jestem. Tak myślę. • Odkąd sięgam pamięcią, zawsze miałem sklerozę. • Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobić dobre pierwsze wrażenie. • Człowiek 30% swego życie przesypia; przez pozostałe 70% marzy, żeby się wreszcie wyspać. • Kobieto! Akceptuj mężczyzn takimi, jacy są. Innych nie ma. • Im większe piersi, tym trudniej zapamiętać twarz. • Damskie majteczki może nie są najlepszą rzeczą pod słońcem, ale jest im do tego bardzo blisko. • Prawdziwy dżentelmen przestaje chrapać, gdy śni mu się dama. • Komplement powiedziany kobiecie na trzeźwo liczy się podwójnie. • Z kobietami źle. Ale bez nich jeszcze gorzej. Ale z drugiej strony. Z kobietami dobrze. Bez nich jeszcze lepiej. • Matematyka jest jak kobieta. Trzeba ją umieć wykorzystać, a nie zrozumieć. • Brak łączności duchowej z kobietami mężczyźni kompensują sobie łącznością fizyczną. • Kobiety zawsze mówią to, co myślą, tylko nieco częściej. • Kobiety, żeby nie znudzić się mężczyznom, zmieniają ubranie. • Mężczyźni, żeby nie znudzić się kobietom, zmieniają kobiety. • Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. • Blondynka jest przeciwieństwem psa. Pies wszystko rozumie, ale nie może nic powiedzieć. |