![]() |
System się zawiesza podczas kopiowania dużych plików - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: System się zawiesza podczas kopiowania dużych plików (/system-sie-zawiesza-podczas-kopiowania-duzych-plikow-9036-t) |
System się zawiesza podczas kopiowania dużych plików - pankracy1991 - 04.09.2010 23:17 Jak kopiowałem plik 7gb z płyty dvd 8gb to po 3 gb już złapało zawieche niczym nie mogłem ruszyć.Czego to może być przyczyna. Aha kiedyś widziałem taki tutorial chyba że jakiś programik się instaluje co zastopuje podstawowe przesyłanie plików między partycjami. Możecie podać link? RE: System się zawiesza podczas kopiowania dużych plików - ihatebuffering - 04.09.2010 23:25 Aktualizacja sterowników Drivermaxem wskazana. Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) Aktualizacja firmware nagrywarki także. RE: System się zawiesza podczas kopiowania dużych plików - pankracy1991 - 04.09.2010 23:30 Aktualizacja firmware nagrywarki. Mam HL-DT-ST BDDVDRW CT21N i nie wiem skąd pobrać do niej firmware. Może ktoś zapoda link. |