Jaki najlepszy, jaki polecacie internet razem z telewizją ? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Jaki najlepszy, jaki polecacie internet razem z telewizją ? (/jaki-najlepszy-jaki-polecacie-internet-razem-z-telewizja-8973-t) |
Jaki najlepszy, jaki polecacie internet razem z telewizją ? - pankracy1991 - 02.09.2010 18:11 Tak jak w temacie. Co polecacie bo zamierzam zmienić dostawce neta z neostrady na coś innego, lecz teraz chce wziąć pakiet internet + telewizja cyfrowa. Co macie do zaproponowania? RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizja - House - 02.09.2010 18:15 To zależy od tego gdzie mieszkasz. Jeśli masz dostęp to przede wszystkim: 1. UPC 2. Aster Lepszych ofert chyba nie znajdziesz. RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - pankracy1991 - 02.09.2010 18:18 Bierzesz pod uwagę prędkości neta,ilość kanałów tv czy tylko ceny. Bo mi jakoś trudno było coś dobrego znaleźć. Ale chce znać opinie. RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - House - 02.09.2010 18:23 Biorę pod uwagę wszystko co wymieniłeś. Nigdzie chyba nie dostaniesz tak tanio z tak szybkim internetem i tyloma stacjami do wyboru. Oczywiście, chyba, że masz jakiegoś lokalnego (osiedlowego) prowidera, który będzie miał taniej (w co wątpię). Przykład UPC (Pakiet Internet i TV) http://promocje.upc.pl/pakiety-2-w-1 RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - PLANETKA - 02.09.2010 18:24 Ja tylko upc proponuję , mają najtaniej wsio chyba w ofercie. RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - pankracy1991 - 02.09.2010 18:28 No jeżeli tak mówicie to coś w tym jest JA nie jestem w zasięgu Astera a UPC jak przeglądałem to już są gotowe konfiguracje. Nie wiecie może czy samemu nie można sobie skomponować własnej konfiguracji?? Bo np prędkość neta bym chciał inna albo coś. RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - PLANETKA - 02.09.2010 18:30 No więc tak telefony są ,i biura też podejdż i się dowiesz co i jak . RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - House - 02.09.2010 18:38 W UPC możesz chyba wybierać to co chcesz. Oczywiście będzie się to wiązało z większymi/mniejszymi cenami RE: Jaki najlepszy,jaki polecacie internet razem z telewizją ? - DamiaX - 02.09.2010 18:51 Też polecam UPC RE: Jaki najlepszy, jaki polecacie internet razem z telewizją ? - ihatebuffering - 03.09.2010 16:10 Gdybyś mieszkał w Rudzie Sląskiej, jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest Elsat (telewizja)/Sileman (internet). Za 100 zł masz kablówkę 3 pakiet i neta 4 Mb i 8 Mb (12 h 4Mb, a 12 h 8MB). Jeśli było by ci mało, to za 150(za samego neta) zł chyba, możesz mieć neta do 48 Mb/s |