Zdania, których nie chciałbyś usłyszeć - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Zdania, których nie chciałbyś usłyszeć (/zdania-ktorych-nie-chcialbys-uslyszec-8951-t) |
Zdania, których nie chciałbyś usłyszeć - LadyInBlue - 02.09.2010 09:30 - Lepiej to gdzieś schowajcie, przyda się do autopsji. - Niech ktoś zawoła sprzątaczkę ze szmatą do podłogi i wiadrem. - Przyjmij tą ofiarę, o Wielki Panie Ciemności! - Burek! Burek, wracaj i oddaj to, co zabrałeś! - Chwilke, jeśli to jest śledziona, to co ja trzymam w ręce? - Eeee... podaj mi to tam, no... to coś... - O nie! Zgubiłem mojego Rolexa! - Ups! Ktoś już kiedyś przeżył 500ml diapaminy? - Cholera, znowu zgasło światło! - Wiecie, na nerkach można zrobić niezły interes. Patrzcie, ten facet ma dwie! - Niech wszyscy się cofną! Zgubiłem szkła kontaktowe! - Możesz zatrzymać to coś? Jak tak pulsuje, to nie mogę się skoncentrować. - A to co tu robi? - Nie cierpie jak pacjentowi czegoś brakuje. - Fajne to było! A możesz teraz tak zrobić, żeby podskoczyła mu noga? - Szkoda, że zapomniałem okularów. - Słuchajcie, to będzie dla nas wszystkich bardzo ciekawe doświadczenie. - Sterylny, sterylny... podłoga jest czysta, to do roboty. - Co to znaczy że on nie przyszedł tu na zmianę płci? - Ktoś widział gdzie położyłem skalpel? - A teraz usuwamy mózg podmiotu i umieszczamy go w ciele małpy. - Dobrze, zrób teraz zdjęcie z tej strony. To naprawdę niezły wybryk natury. - Ten pacjent ma już kilkoro dzieci, prawda? - Siostro, czy ten pacjent podpisał zgodę na pobranie organów? - Nie martw się. Na moje oko jest dostatecznie ostry. - Co masz na myśli mówiąc "Chcę się rozwieść"? - To zaraz wybuchnie! Kryć się! - Pali się! Uciekajmy! - Kurde, ktoś wyrwał 47 stronę podręcznika! - Popatrz, ma takie same wyniki jak ten nieszczęśnik z wczoraj... RE: Zdania, których nie chciałbyś usłyszeć - stingear - 02.09.2010 09:35 Jak zwykle kolorowy humor szpitalny. Dobrym stwierdzeniem jest to, że śmiertelność w polskich szpitalach jest tak duża nie z powodu ciężkich chorób czy złych lekarzy, bo lekarze są dobrzy, tylko dieta szpitalna człowieka wykańcza. RE: Zdania, których nie chciałbyś usłyszeć - LadyInBlue - 02.09.2010 09:36 Zwłaszcza w szpitalu na Banacha, koszmar. |