![]() |
Problem w menadżerze urządzeń - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Problem w menadżerze urządzeń (/problem-w-menadzerze-urzadzen-8945-t) |
Problem w menadżerze urządzeń - Portator - 02.09.2010 06:41 Witam. W menadżerze urządzeń pojawił się wykrzyknik przy pozycji Kontrolery magazynu AF2YIYSJ IDE Controller. Odinstalowałem sterownik, skanowałem urządzenie, uruchomiłem szukanie sterownika ponownie ( nic nie znalazł ), wreszcie włożyłem płytę ze sterownikami Asusa - i nic nie dało. Sprzęt to Asus N61 VG z Win 7 64 bit. działa poprawnie. Nie wiem co jest zepsute i jak to naprawić, zwłaszcza, że poza żółtym wykrzyknikiem, nic się nie daje zauważyć. Proszę pomóżcie mi to rozwiązać, bo pewnie jest to jakieś zagrożenie ( jakie ?). Pozdrawiam RE: Problem w menadżerze urządzeń - ihatebuffering - 02.09.2010 13:11 Próbowałeś zaktualizować Drivermaxem? Aha, sprawdź czy to nie jest napęd wirtualny, stworzony przez program (nero, DT, power ISO itp). RE: Problem w menadżerze urządzeń - Portator - 02.09.2010 15:34 Witaj. Przez DMaxa zaktualizował się tylko Realtet. Miałem napęd wirtualny od DT. Jednak został zlikwidowany. Jeżeli to możliwe, że była to pozostałość po nim - wyłączyłem kontroler. Czy i na co będzie to miało wpływ? Proszę odpowiedz. A tak to wygląda: [attachment=1445][attachment=1446] |