Poważny błąd podczas przywracania systemu Windows 7 w laptopie lenovo - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Poważny błąd podczas przywracania systemu Windows 7 w laptopie lenovo (/powazny-blad-podczas-przywracania-systemu-windows-7-w-laptopie-lenovo-8921-t) |
Poważny błąd podczas przywracania systemu Windows 7 w laptopie lenovo - ptashina - 31.08.2010 13:55 (07.05.2010 11:46)zbyzek napisał(a): Może nie trzeba od razu przekładać systemu. Nie jest napisany dalszy ciąg komunikatu o błędzie,ale może być tak jak ja miałem z podobnym komunikatem i pomogło uruchomienie instalacji z płyty z systemem[z poziomu BIOS-u] i po planszy z wyborem języka uruchomienie opcji "naprawa systemu". System sam naprawił partycję rozruchową i po samoczynnym restarcie wszystko było ok. Jak uruchomić instalacje 7 z poziomu BIOSU? Też mam ten problem i nie moge tego zrobić. ciągle pokazuje mi się ten komunikat. |