Rozwiązany Asus p5kpl-c brak dźwięku (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Rozwiązany Asus p5kpl-c brak dźwięku (rozwiązany) (/asus-p5kpl-c-brak-dzwieku-rozwiazany-8886-t) |
Asus p5kpl-c brak dźwięku (rozwiązany) - roffy - 30.08.2010 23:04 Witam mam taki problem. Szukałem w sieci i nic... żadnych działających sterowników. Płytę ze sterownikami do płyty głównej mam ale sterowniki nie chcą się z niej zainstalować ponieważ wyskakuje jakiś błąd. Karta jest zintegrowana 7.1 VIA HD realtec'a. Proszę o pomoc, ponieważ walczę z tym całe 2 dni i chyba instalowałem i ściągałem z 2 GB tych sterowników i żaden nie pasuje. Mam: - Windows 7 ultimate 64 bit wcześniej miałem -Windows 7 professional 64 bit . RE: Asus p5kpl-c brak dźwięku - ihatebuffering - 31.08.2010 21:28 Zapoznaj się z tą poradą: Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada) To powinno rozwiązać problem. RE: Asus p5kpl-c brak dźwięku - roffy - 06.10.2010 23:52 Zadziałało. |