Nie wyświetla się prawidłowo ,,udostępnianie'' - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Nie wyświetla się prawidłowo ,,udostępnianie'' (/nie-wyswietla-sie-prawidlowo-udostepnianie-8735-t) |
Nie wyświetla się prawidłowo ,,udostępnianie'' - Ciasteczko - 26.08.2010 14:04 Witam, dzisiaj chciałem udostępnić połączenie internetowe ,ale z jakiegoś powodu po kliknięciu na właściwości i potem na udostępnianie wyświetla mi się taki komunikat: Cytat:System Windows nie może wyświetlić właściwości tego połączenia. Informacje Instrumentacji zarządzania Windows (WMI) mogą być uszkodzone. Ale 5 razy już przywracałem system i wciąż wyświetla się ten komunikat. Znalazłem też sposób z cmd , ale to też nie działa. Proszę o pomoc :shy: RE: Nie wyswietla się prawidłowo ,,udostępnianie'' - House - 27.08.2010 10:33 More details, to Ci pomożemy. Chcesz udostępnić internet po Wi-Fi czy po kablu ? |