![]() |
Skype i miks stereo w Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Skype i miks stereo w Windows 7 (/skype-i-miks-stereo-w-windows-7-8692-t) |
Skype i miks stereo w Windows 7 - adashko - 25.08.2010 10:11 Witam, szukam odpowiedzi na pytanie - czy w Skype mój rozmówca może słyszeć jednocześnie: mnie przez mikrofon + muzykę z playera na komputerze. Szukałem trochę na ten temat w sieci - gdzieniegdzie piszą że należy włączyć miks stereo. Zainstalowałem stery do zintegrowanej karty Realteka no i ta opcja mi się pojawiła. Nie wiem tylko jak mają wyglądać ustawienia w Windowsie i Skype - próbowałem różnych kombinacji i np: Gdy ustawiam opcje w ten sposób: ![]() ...rozmówca nie słyszy ani mnie (nie działa mikrofon) ani muzyki. Pozostałe opcje wyglądają w tej chwili następująco (żonglowałem ustawieniami np. z urządzeniami domyślnymi - ale nic nie dawało rezultatu): ![]() ![]() ![]() Więc pytanie brzmi - czy występuje możliwość takich ustawień jak we wstępie i jeśli tak - to jak to skonfigurować? RE: Skype i miks stereo w Windows 7 - dziki314 - 27.08.2010 18:34 Zobacz ten sposób TU. RE: Skype i miks stereo w Windows 7 - adashko - 27.08.2010 22:20 No tak, tyle tylko, że miks stereo jako taki mam aktywny - a chodzi mi o to, czy można go wykorzystać w Skype w sposób jaki opisałem w pierwszym poście. |