![]() |
Tworzenie partycji z pomocą narzędzi systemowych - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Tworzenie partycji z pomocą narzędzi systemowych (/tworzenie-partycji-z-pomoca-narzedzi-systemowych-8636-t) |
Tworzenie partycji z pomocą narzędzi systemowych - apogheus - 23.08.2010 14:06 Witam! Mój problem z utworzeniem partycji polega na tym, że robię wszystko zgodnie z poradnikami z tego forum, ale na końcu edycji partycji wyskakuje mi komunikat: "nazwa pakietu jest nieprawidłowa". I partycja nie zostaje utworzona. Czy ktoś mógłby mi napisać dlaczego tak się dzieje? Nie mam pomysłu... Spróbowałem obejść problem i podzielić dysk za pomocą jakiegoś programu (Partition Wizard Home Edition) i tutaj też napotkałem problem: "There are no free MBR slot on disk". Proszę o pomoc. RE: Tworzenie partycji z pomocą narzędzi systemowych - Nostromo - 23.08.2010 18:40 Czy korzystałeś z "Tworzenie partycji pod systemem Windows (tutorial)" - Lalik? Pokaż screena jak wygląda partycja, którą chcesz dzielić. Jaki system Windows? |