![]() |
Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 (/ile-playerow-jest-w-stanie-wytrzymac-system-windows-7-8589-t) |
Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 - Nostromo - 21.08.2010 15:46 Mój laptop - Windows 7/Ultimate, Intel® Pentium® Dual CPU T3200 @2.00GHz, 200MHz, 2rdzenie, 250 GB, X-86, pamięć 2,00GB, karta NVIDIA GeForce 9300M GS. Ciągle napotykam wątki o problemach związanych z uruchomieniem i prawidłowym działaniem jednego - jedynego ! ![]() ![]() ![]() Równocześnie poszły w tango dwa odtwarzacze z muzyką i pięć z filmami. System to wytrzymał, co prawda temperatury poszybowały na ponad 90 stopni (podgląd w prawym rogu pulpitu) i dwa odtwarzacze miały problem z płynnością odtwarzania ale sądzę, że to wina słabej grafiki i procesora. Żadnych konfliktów z kodekami nie zaobserwowałem, temperatury wysokie, przestały w pewnym momencie rosnąć. Eksperyment uważam za udany ![]() Pozdrawiam. RE: Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 - House - 21.08.2010 16:00 Niezły z Ciebie tester ![]() RE: Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 - ihatebuffering - 21.08.2010 16:54 Zahartowanej (skonfigurowanej) stali (Win 7) nie złamiesz ![]() RE: Ile playerów jest w stanie "wytrzymać" System Windows 7 - Nostromo - 21.08.2010 18:05 Racja, a może ktoś próbował, ile antywirusów zdzierży Windows 7 bez konfliktów? Ja mam także ten eksperyment w miłych wspomnieniach ![]() |