Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki (/nie-moge-podlaczyc-zadnego-urzadzenia-usb-oprocz-myszki-8578-t)

Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki - matt_q24 - 20.08.2010 23:53

Witam. Mam laptopa toshiba, zainstalowałem Windows 7 i problem jest taki że nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB, tylko myszka działa. Próbowałem 2 różne dyski przenośne, kilka pen drivów i urządzenie wielofunkcyjne i nic. Na każdym urządzeniu widać że podpięto do kompa, jest zasilanie ale windows nie może go zainstalować. Urządzenie się instaluje po czym w menedżerze urządzeń pojawia się ikona tego urządzenia z wykrzyknikiem. Da się coś na to poradzić?

RE: Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki - OBCY1910 - 21.08.2010 11:34

(20.08.2010 23:53)matt_q24 napisał(a):  Witam. Mam laptopa toshiba, zainstalowałem Windows 7 i problem jest taki że nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB, tylko myszka działa. Próbowałem 2 różne dyski przenośne, kilka pen drivów i urządzenie wielofunkcyjne i nic. Na każdym urządzeniu widać że podpięto do kompa, jest zasilanie ale Windows nie może go zainstalować. Urządzenie się instaluje po czym w menedżerze urządzeń pojawia się ikona tego urządzenia z wykrzyknikiem. Da się coś na to poradzić?

A sprawdzałeś te urządzenia na innym kompie?

RE: Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki - ihatebuffering - 21.08.2010 11:40

Zaktualizuj sterowniki do chipsetu oraz magistrali USB przez drivermaxa.

Szukanie i aktualizacja sterowników oraz identyfikacja sprzętu (porada).

RE: Nie mogę podłączyć żadnego urządzenia USB oprócz myszki - lukasz236 - 04.05.2011 23:07

Zadziałało??:exclamation: