![]() |
Nagrywanie dźwięku w systemie Windows 7 nie działa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nagrywanie dźwięku w systemie Windows 7 nie działa (/nagrywanie-dzwieku-w-systemie-windows-7-nie-dziala-8569-t) |
Nagrywanie dźwięku w systemie Windows 7 nie działa - and68 - 20.08.2010 16:15 Witam, mam problem z nagrywaniem dźwięku w systemie Windows 7 x64 ultimate, moja płyta główna to intel d946gzis jest w niej zintegrowana karta dźwiękowa na niej mogę słuchać, ale nie mogę nagrywać dźwięku w ustawieniach jest napisani że mikrofon jest nie podłączony a ja go podłączyłem, dodam ze na tych słuchawkach nagrywanie i odtwarzanie dźwięku na Windowsie XP i Linuksie działa bez problemu, próbowałem jeszcze na karcie dźwiękowej, oczywiście po wyłączeniu zintegrowanej karty dźwiękowej z biosu , Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital ,ale na niej nie mogłem odsłuchać ani nic nagrać dźwięku,wgrywałem kilka sterowników 64 bitowych. Proszę o pomoc.Pozdrawiam. |