Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
System nie uruchomia się po aktualizacjach - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: System nie uruchomia się po aktualizacjach (/system-nie-uruchomia-sie-po-aktualizacjach-8409-t)

System nie uruchomia się po aktualizacjach - avatarin - 13.08.2010 07:56

Witam. Po pobraniu aktualizacji z Windows Ubdate komputer uruchomił się ponownie. Wszystko było jak należy aż wyskoczyło Przygotowanie do konfigurowania systemu... i nic. Zawiesił się , kółeczko się kręciło i nic się nie działo . Czekałem nawet 2h i nic. Czytałem , że jeden użytkownik miał podobnie i zrobił przywracanie systemu, ale nie wiem jak to zrobić... ?

RE: Problem z uruchomieniem systemu po akutalizacjach - Nostromo - 13.08.2010 09:02

Wejdź w Panel boczny>All Programs>Akcesoria>Narzędzia Systemowe>Przywracanie Systemu
lub Panel Sterowania>Odzyskiwanie>Otwórz Przywracanie Systemu i wybierz ostatnią dobrą konfigurację, to nie boli a w parę minut System wraca do normy.

RE: Problem z uruchomieniem systemu po akutalizacjach - avatarin - 13.08.2010 09:13

Było by fajnie jakby się system włączył. Ja muszę to zrobić przed startem systemu bo on nie chce się włączyć , ponieważ start systemu staje na tym "przygotowanie do konfigurowania systemu coś tam do aktualizacji.(zawsze to trwało z 1min. a potem było ileś aktualizacji na ileś i procenty a teraz się zatrzymało i czekałem nawet 2 h i nic...)

RE: Problem z uruchomieniem systemu po akutalizacjach - Nostromo - 13.08.2010 13:32

Uruchom system w trybie awaryjnym.

RE: System nie uruchomia się po aktualizacjach - ihatebuffering - 14.08.2010 13:10

Albo w trybie awaryjnym, albo bootujesz płytę z Windows 7 i wybierasz opcję Napraw. W tym narzędziu możesz przywrócić system.

RE: System nie uruchomia się po aktualizacjach - okey123 - 10.02.2011 20:19

(13.08.2010 07:56)avatarin napisał(a):  Witam. Po pobraniu aktualizacji z Windows Ubdate komputer uruchomił się ponownie. Wszystko było jak należy aż wyskoczyło Przygotowanie do konfigurowania systemu... i nic. Zawiesił się , kółeczko się kręciło i nic się nie działo . Czekałem nawet 2h i nic. Czytałem , że jeden użytkownik miał podobnie i zrobił przywracanie systemu, ale nie wiem jak to zrobić... ?

Witam.! Miałem Ten Sam Problem, Ale jak By ktoś miał Podobny to proponuje RESTART KOMPUTERA. Po restarcie proszę uruchomić system NORMALNIE!! Następnie Wyskoczy Procent z konfiguracją KONTA