![]() |
Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów (/dziwny-komunikat-po-zainstalowaniu-greasemonkeya-i-paru-skryptow-8295-t) |
Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - PLANETKA - 08.08.2010 11:06 Witam i mam taki o to problem po zainstalowaniu, gresmonkeya i zainstalowaniu 2 skryptów wyskakuje mi co jakiś czas , ten komunikat i nie wiem czemu tak się dzieje , nigdy tak nie miałem i dodam że jest to irytujące proszę o pomoc. ![]() ![]() RE: Dżiwny komunikat wyskakujący . - House - 08.08.2010 11:11 Odpowiedź prosta wyskakuje taki komunikat, bo taki skrypt sobie zainstalowałeś. RE: Dżiwny komunikat wyskakujący . - PLANETKA - 08.08.2010 11:13 Czyli co odinstalować go, i po problemie ale po kiego to wyskakuje dodam , że to się stało po zainstalowaniu na nowej przeglądarce, a na starej tego nie było wiesz. RE: Dżiwny komunikat wyskakujący . - House - 08.08.2010 11:19 Tak, jeśli nie chcesz mieć tego wyskakującego okienka. Nie jest to jakieś okienko z błędem. Jest to po prostu czysty skrypt. Lub sama strona na której jesteś wysyła takie okno (zdarza się). RE: Dżiwny komunikat - PLANETKA - 08.08.2010 11:22 Nom nie wiem zobaczę jak mi to nadal, będzie wyskakiwać to chyba się tego pozbędę chociaż wydaje, mi się to dziwne nic życie mówią. RE: Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - ihatebuffering - 08.08.2010 12:25 A to nie jest zwykła reklama flashowa ? Jeśli tak to doinstaluj sobie Adblocka. W prawym górnych rogu tej reklamy będziesz miał guzik "Zablokuj". No chyba że to nie wyskakuje w przeglądarce... RE: Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - House - 08.08.2010 12:27 Ihate sugerując się 1 postem, a konkretnie: Cytat:po zainstalowaniu, gresmonkeya i zainstalowaniu 2 skryptów wyskakuje mi co jakiś czas , ten komunikatmożna chyba stwierdzić, że to nie reklama ![]() RE: Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - PLANETKA - 08.08.2010 12:58 Mam adblocka i nie da się tego tam zablokować , a co do tego komunikatu to usunąłem ten jeden skrypt, i nie mam tego poszukam innego, bo ten coś wadliwy aby takie coś wywalał. RE: Dziwny komunikat po zainstalowaniu Greasemonkeya i paru skryptów - PLANETKA - 08.08.2010 22:55 No i chyba znalazłem lekarstwo na to proszę : Aby wyłączyć klawiaturę funkcji (np. Shift + Z) prawym przyciskiem myszy na -> User Script Commands -> [Rapidshare Links Checker] Configuration -> Settings - Links Styling -> untick the "Keyboard functions" -> User Script Polecenia -> [Rapidshare Links Checker] Konfiguracja -> Ustawienia - Linki Styling -> odznacz "Funkcje klawiatury" Tak tam pisało, po przetłumaczeniu oby to działało. ![]() |